Siden indeholder annoncelinks. Når du køber via links på denne side, kan vi modtage kommission. Læs mere

  Telebonus er særligt attraktivt for dig der er medlem af Forbrugsforeningen, da du kan opnå kontante bonusser på dine abonnementer herigennem. Telebonus kan dække alle dine behov for kommunikation via nettet og telefonen, og der er mange muligheder for dig med et småt eller mellemstort forbrug.

  Telebonus benytter TDC’s netværk, hvilket mange oplever som en stor fordel. Spørgsmålet er så om abonnementerne er skruet sammen til dit behov, eller om der findes bedre og billigere alternativer på markedet?

  Vi har taget Telebonus under luppen, og giver dig her en komplet gennemgang med fordele, ulemper og meget andet.

  Bedste abonnementer fra Telebonus

  Hos Telebonus finder du både bredbåndsforbindelser, mobilabonnementer, mobilt bredbånd og fastnettelefoni. Herunder har vi samlet de bedste abonnementer fra Telebonus.

  Bredbånd

  • Op til 50/10 Mbit (via telefonstikket)
   255 kr./md.
   6 mdr. binding
   Bestil her

  Mobilabonnementer

  • 5 timer + 1 GB data (EU 1 GB)
   79 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • Fri tale + 22 GB data (EU 12 GB)
   145 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Mobilt bredbånd

  • 10 GB data (kun Danmark)
   119 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • 40 GB data (kun Danmark)
   179 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Fordele

  • Som medlem af Forbrugsforeningen kan du optjene bonus, når du bliver kunde hos Telebonus. Dette kan give dig en fornuftig årlig bonus, hvis du samler flere abonnementer på samme konto.
  • Telebonus har flere fornuftige mobilabonnementer til dig, der udelukkende bruger mobiltelefonen til opkald og SMS.
  • Hos Telebonus kan du også få forskellige former for klassisk fastnetabonnementer, som fungerer præcist som i de gode gamle dage.
  • Det er muligt at få en billig bredbåndsforbindelse via telefonstikket. Dette er et godt tilbud til alle, der kun har et lille eller mellemstort forbrug.

  Ulemper

  • Skal du have mobilt bredbånd, er Telebonus kun leveringsdygtig i nogle få abonnementer med meget lidt data inkluderet i pakkerne. Det kan således bedre betale sig at kigge efter andre udbydere.
  • Bredbånd fås kun via telefonstikket, hvorved folk med et større behov udelukkes. Bredbånd via telefonstikket kan nemlig typisk kun præstere hastigheder på mellem 10 og 20 Mbit, hvilket ikke rækker langt ved streaming, gaming og download.
  • Mobilabonnementerne synes en smule utidssvarende. Der er ikke mange større abonnementer at vælge imellem, men til gengæld er priserne relativt høje.

  Alternative udbydere

  Før du vælger Telebonus, er det en god idé at undersøge alternativerne. Telebonus er først og fremmest et oplagt valg for medlemmer af Forbrugsforeningen, og derudover er deres produkter måske primært rettet mod kunder med et mindre behov.

  Vi har gennemgået markedet og undersøgt produkterne hos samtlige udbydere, for at danne os et overblik. Herunder er de bedste alternativer til Telebonus, som vi anbefaler dig at kigge nærmere på.

  Mobilabonnementer

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
  (Min. 48 kr.)
  CBB MobilFra 7 timer + 7 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 89 kr./md. »
  (Min. 89 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

  Mobilt bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
  (Min. 49 kr.)
  CBB MobilFra 7 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
  (Min. 79 kr.)
  3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
  (Min. 100 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 8. juni 2022.

  Bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  KviknetOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 199 kr./md. »
  (Min. pris 1.194 kr.)
  FastspeedOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 249 kr./md. »
  (Min. pris 1.494 kr.)
  HiperOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 229 kr./md. »
  (Min. pris 1.572 kr.)
  TelenorOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, ingen binding.Fra 249 kr./md. »
  (Min. pris 249 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 10. november 2021.

  Vilkår hos Telebonus

  Før du skriver under på en aftale med Telebonus, anbefaler vi at du læser det med småt. Vilkårene hos Telebonus er nu ret simple og ligetil, men for en god ordens skyld anbefaler vi altid at du undersøger hvilken aftale du er i færd med at indgå.

  Hvis ikke du gør dette, kan du i værste fald ende op med et dyrt abonnement som er svært at komme ud af.

  Bindingsperiode

  • Mobilabonnementer: Ingen binding.
  • Fastnettelefoni: Ingen binding.
  • Bredbånd: 6 måneders binding.
  • Mobilt bredbånd: Ingen binding.

  Der er generelt gode vilkår når det kommer til bindingsperioden, men på fastnet bredbånd adskiller Telebonus sig ikke fra andre selskaber. Her er der 6 måneders binding ligesom hos de fleste andre selskaber, men til gengæld får du gratis udstyr med til dit abonnement.

  Opsigelsesvarsel

  Hos Telebonus er der et opsigelsesvarsel på 30 dage, hvilket er normalt i denne branche. Du har således hverken bedre eller værre vilkår end hos konkurrenterne.

  Opsigelsesvarslet definerer den periode, der går fra du opsiger abonnementet til dit kundeforhold er endeligt ophørt. Med et opsigelsesvarsel på 30 dage er du derfor fortsat betalende kunde i denne periode.

  Oprettelsesomkostninger

  Hos Telebonus er der kun lave omkostninger forbundet med at oprette et nyt abonnement. Det koster en smule at få leveret udstyr med posten, og derudover koster det lidt at oprette mobilabonnementer. I perioder har vi dog observeret kampagner på gratis oprettelse, hvilket er værd at holde øje med hvis du vil spare lidt penge på dette. 

  EU roaming vilkår

  Hos Telebonus er fri EU roaming inkluderet i alle mobilabonnementer. Det betyder at du kan ringe eller skrive hjem fra et hvilket som helst EU land, og skal du bruge data er det også muligt. Data-delen er dog begrænset, men for de flestes vedkommende er det rigeligt.

  Særlige tilbud hos Telebonus

  Telebonus har ikke en lang række særtilbud at vælge imellem, men de har dog nogle få tilbud som er værd at bide mærke i. Tilbuddene er primært målrettet folk med et mindre forbrug, men her kan de dog spare en lille smule penge på abonnementet.

  Mobilabonnementer uden data

  Hos Telebonus er det muligt at få mobilabonnementer uden data, men med masser af taletid inkluderet. Abonnementerne er perfekte for dem der ikke benytter sig af en smartphone, men bare gerne vil bruge mobiltelefonen til almindelige opkald samt SMS.

  Fastnettelefoni

  Fastnettelefoni er et andet område, hvor Telebonus stråler. Her har du nemlig ikke bare mulighed for at vælge ét abonnement, men tre abonnementer. Mange benytter stadig fastnettelefoni, og derfor er dette tilbud særligt interessant. Flere og flere udbydere er nemlig begyndt at sløjfe deres fastnet-pakker til fordel for mobilabonnementer, men det er ikke nødvendigvis alle som er med på dette.

  Kundeservice hos Telebonus

  Telebonus har en meget lille Facebook-side, som er oprettet i 2017 og hvor du kan sende beskeder til kundeservice.

  En af fordelene ved at være kunde hos et mindre teleselskab, er desuden at det er nemt at finde vej til både telefonnummer og emailadresse til kundeservice. Du behøver altså ikke at finde vej til en underside og flere forskellige formularer, da kontaktoplysningerne står skrevet klart og tydeligt i bunden af alle sider.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om Telebonus?

  Telebonus har ikke fået mange anmeldelser fra kunder, og de indsamler ikke aktivt anmeldelser fra deres kunder til Trustpilot eller andre platforme.

  Ud af de få anmeldelser vi har kunnet finde, kan vi dog se at flere kunder er utilfredse over den mængde data og taletid som de er blevet takseret for. Flere mener heller ikke at hjemmesiden er nem at finde rundt på eller ordentligt opdateret, og det vil vi give kunderne ret i.

  Hjemmesiden er faktisk en smule svær at finde rundt på, og det er især svært at finde frem til vilkår og betingelser for de enkelte abonnementer. Dette skal man helt ind på en underside for at finde frem til, og det fremgår ikke tydeligt fra forsiden.

  Fakta om Telebonus

  Hvem ejer Telebonus?

  Telebonus er en del af Telenabler ApS i Birkerød, og denne virksomhed har eksisteret siden 2013. Udover Telebonus driver Telenabler flere små teleselskaber, der alle er specialiseret i produkter til personer med et mindre behov.

  Hvilke netværk bruger Telebonus?

  Telebonus benytter TDC’s netværk, hvilket mange formentlig vil finde positivt. TDC’s netværk er nemlig kendt af mange for at være pålideligt og have god dækning.

  Tilbyder Telebonus samlerabatter?

  Der tilbydes ikke samlerabatter hos Telebonus, men i stedet kan få optjene kontant bonus af dine månedlige abonnementsbetalinger.

  Hvilke abonnementer tilbyder Telebonus?

  Telebonus tilbyder både mobilabonnementer, fastnettelefoni, bredbånd og mobilt bredbånd. Som noget særligt tilbyder Telebonus hele 3 forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

  Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

  Skriv en kommentar