Som navnet måske antyder, er Nettalk stiftet af Netto. Netto har valgt at samarbejde med TDC om driften af Nettalk, hvilket også betyder at de benytter TDC’s netværk. Noget, som mange vil mene er positivt på grund af den gode dækning over hele landet.

  Hos Nettalk finder du både klassiske mobilabonnementer med taletid og data inkluderet, samt et forbrugsafregnet abonnement. Nettalk tilbyder også et familieabonnement, som kan deles af en familie på op til 4 personer.

  Nu melder et enkelt spørgsmål sig så: Er Nettalk værd at sætte pengene hos, eller findes der andre mobilselskaber med bedre og billigere abonnementer?

  Vi har taget luppen frem og kigget Nettalk efter i sømmene, så du kan blive klædt på til at træffe det rette valg. 

  Bedste abonnementer fra Nettalk

  Hos Nettalk finder du ikke andet end mobilabonnementer, men her får du til gengæld nogle spændende valgmuligheder som du måske ikke lige kan finde andetsteds. Eksempelvis et familieabonnement som kan bruges af op til 4 familiemedlemmer.

  20 timer + 30 GB data (EU 9 GB)

  • 149 kr./md.
   Op til 10 timer bonus-taletid ved indkøb i Netto
   Ingen binding
   Bestil her

  Familieabonnement 50 timer + 30 GB data (EU 15 GB)

  • 395 kr./md. (inkl. op til 4 SIM-kort)
   Op til 12 timer bonus-taletid ved indkøb i Netto
   Ingen binding
   Bestil her

  Fordele

  • Mulighed for at opnå bonus i form af ekstra taletid, når du foretager dine almindelige indkøb i en Netto-butik.
  • Tilbyder en pakke uden løbende abonnement, hvor du blot betaler for dit forbrug. Denne type abonnement er en sjældenhed i dag, men en fordel for dig der har brug for et billigt abonnement til indgående opkald og få udgående opkald samt SMS.
  • Nettalk tilbyder desuden et familieabonnement, som kan benyttes af op til 4 personer i samme husstand. Her er der mulighed for at alle kan få en stor portion taletid og data, og der er også tilknyttet en bonusordning til dette abonnement.
  • Benytter TDC’s netværk. Dette vil mange formentlig mene er en fordel, da TDC generelt har god dækning i hele landet.

  Ulemper

  • Relativt dyre abonnementer. Nettalk er ikke konkurrencedygtig på priserne på nogen af deres mobilabonnementer, og det er således ikke det bedste valg for dig der bare søger et billigt abonnement.
  • Kun få mobilabonnementer at vælge imellem, og ingen små abonnementer til yngre familiemedlemmer med et mindre behov.
  • Tilbyder kun mobilabonnementer, og derfor er der ingen muligheder for at samle flere forskellige typer abonnementer ét sted.
  • Der sælges ingen mobiltelefoner eller andet udstyr hos Nettalk, så dette skal du ud og købe andetsteds når behovet melder sig.

  Alternative udbydere

  Før du vælger Nettalk, anbefaler vi at du kigger nærmere på konkurrerende udbydere. Vi mener nemlig at det er godt at blive bekendt med markedet, før man vælger et nyt abonnement. Du kan jo ikke lige undvære et mobilabonnement, og derfor er det en rigtig god idé at vælge rigtigt så du ikke fortryder på et senere tidspunkt.

  Vi har selvfølgelig undersøgt markedet, og herunder har vi samlet de bedste alternativer til Nettalk.

  Mobilabonnementer

  1
  Lebara
  • Fra 5 timer og 5 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 19 kr./md.
  2
  Flexii
  • Fri tale og fra 25 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 69 kr./md.
  3
  Alka Mobil
  • Fri tale og fra 1 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 39 kr./md.
  4
  Greentel
  • Fra 2 timer og 2 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 48 kr./md.
  5
  Oister
  • Fra 3 timer og 10 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 59 kr./md.

  Priser og produkter er opdateret den 13. september 2023.

  Vilkår hos Nettalk

  Før du sætter din underskrift (fysisk eller virtuelt), er det en rigtig god idé at blive bekendt med de vigtigste betingelser og vilkår i aftalen. Ved mobilabonnementer kan du eksempelvis risikere at blive bundet til en uopsigelighedsperiode, ligesom der kan være store omkostninger forbundet med oprettelse samt udlandstelefoni.

  Alt dette anbefaler vi at du har styr på før du opretter et nyt abonnement, og vi har selvfølgelig gennemgået de vigtigste elementer herunder.

  Bindingsperiode

  Hos Nettalk er der ingen binding. Du slipper derfor for at fastholde et mobilabonnement i længere tid end højst nødvendigt, hvilket eksempelvis er fordelagtigt hvis dine behov ændrer sig eller du bare ikke ønsker at være kunde længere.

  Vi mener ikke at der burde være binding på mobilabonnementer overhovedet, men desværre findes der stadig udbydere som binder kunderne i op til 6 måneder.

  Opsigelsesvarsel

  Hvad der til gengæld er værd at vide, er at selvom der ikke er en bindingsperiode, har du et opsigelsesvarsel på 30 dage. Dette betyder at du fra opsigelsesdagen fortsat skal betale for dit abonnement i 30 dage, hvilket dog er helt normalt blandt udbydere af mobiltelefoni.

  Enkelte selskaber har dog et kortere opsigelsesvarsel, mens andre har et længere opsigelsesvarsel. Se udbydernes opsigelsesvarsler her.

  Oprettelsesomkostninger

  Der pålægges et beskedent oprettelsesgebyr i forbindelse med oprettelse af nyt abonnement, hvilket er en smule uhensigtsmæssigt. De fleste selskaber er nemlig i dag gået over til at tilbyde gratis oprettelse, hvilket betyder at du kun betaler for selve abonnementet.

  EU roaming vilkår

  Hos Nettalk gælder standardvilkår for roaming i EU i alle deres abonnementer. Det betyder at du kan tale og SMS’e i alle EU-lande ligesom hjemme i Danmark, og der er ligeledes inkluderet en god portion data som frit kan bruges i alle EU-lande.

  Nettalk har dog ikke tilføjet et stort antal ekstra lande til listen, hvilket andre udbydere ellers har gjort.

  Særlige tilbud hos Nettalk

  På trods af at Nettalk har et relativt simpelt udvalg af produkter, har de et par tilbud som er interessante at bide mærke i. Som du måske kan se på navnet, er der et bånd til Netto-butikkerne – og dette bånd kan give dig nogle fordele, som du ikke finder andre steder.

  Bonus-timer ved indkøb i Netto

  En af de største fordele ved et Nettalk-abonnement, er at du kan optjene ekstra taletid ved blot at købe ind i Netto. Det betyder altså at indkøb dagligvarer, som du alligevel skal bruge, kan hjælpe dig til mere taletid i dit mobilabonnement.

  Familieabonnement til 4 personer

  Nettalk har også et mobilabonnement, som de kalder et “Familieabonnement”. Idéen med dette abonnement er at den inkluderede taletid og data deles blandt op til 4 familiemedlemmer, for derved at opnå en samlet besparelse. Til abonnementet medfølger op til 4 SIM-kort, og abonnementet kan bruges over hele EU.

  Forbrugsafregnet abonnement

  Nettalk tilbyder også et abonnement, som er rent forbrugsafregnet. Her er der ingen krav til minimumsforbrug eller løbende månedspriser, du betaler blot for det du bruger.

  Et abonnement af denne type er blandt andet velegnet for dig, der blot skal kunne kontaktes på et bestemt telefonnummer.

  Kundeservice hos Nettalk

  Nettalk kan kontaktes via e-mail og telefon, men derudover er der ingen muligheder for at komme i kontakt med kundeservice. Nettalk har valgt ikke at have en Facebook-side ligesom mange andre udbydere, så her kan du ikke sende en hurtig besked hvis du har spørgsmål.

  Overordnet set virker det som om at Nettalk ønsker at kunder og evt. interesserede skal kontakte dem via telefon, hvilket for de fleste kan være en smule bøvlet grundet ventetid og begrænsede åbningstider.

  E-mail er dog også en mulighed, men her kan der være en smule ventetid på svar.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om Nettalk?

  Anmeldelserne af Nettalk er en blandet landhandel, og den gennemsnitlige bedømmelse ligger lige over middel. Nettalk er aktive på Trustpilot med at besvare anmeldelser, og de verificerer ligeledes anmeldere via deres tilegnede profil. Vi erfarer herved at Nettalk forholder sig til brugernes meninger, og de gør deres bedste for at give konstruktive besvarelser.

  Fakta om Nettalk

  Hvem ejer Nettalk?

  Nettalk er et mobilselskab stiftet og ejet af Salling Group, og det er udviklet i samarbejde med TDC. Som navnet måske antyder, har Nettalk-konceptet relationer til Netto. Nettalk har været ejet af Salling Group siden starten i 2011.

  Hvilke netværk bruger Nettalk?

  Da Nettalk blev udviklet i samarbejde med TDC, bruger Nettalk også TDC’s netværk. Dette vil mange mene er positivt, da TDC’s netværk generelt er kendt for dets gode dækning.

  Tilbyder Nettalk samlerabatter?

  Der er ingen samlerabatter hos Nettalk, men til gengæld kan der optjenes bonus-taletid ved indkøb i Netto. Det er også muligt at oprette et familieabonnement, som op til 4 personer kan dele.

  Hvilke abonnementer tilbyder Nettalk?

  Nettalk tilbyder udelukkende mobilabonnementer, og de kan alle bruges i hele EU. Der tilbydes også et mobilabonnement uden en løbende månedspris.

  Ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk og - hvis jeg skal sige det selv - lidt af en nørd. Jeg har ekspertviden om bredbånd og telefoni, samt teknologi generelt. Jeg har beskæftiget mig med online medier siden 2014, og har bl.a. uddannet mig til IT-supporter.

  Skriv en kommentar