Mobilt bredbånd med mindst 500 GB data er ideelt til den moderne husholdning. Med 500 GB kan der streames, downloades og spilles computer uden at man løber tør for data. Vi guider dig til det bedste og billigste mobile bredbånd med mindst 500 GB data.

  Top 7: 500 GB data til den bedste pris

  Hvis du vil have mobilt bredbånd med masser af data, skal du have en pakke med mindst 500 GB. I de fleste tilfælde er det dog billigere at vælge en større pakke. Vi har samlet de bedste og billigste abonnementer herunder.

  1
  Greentel
  • 500 GB data
  • Ingen binding
  • Router kan tilkøbes
  199 kr./md.
  Min. 249 kr.
  2
  Oister
  • 1000 GB data
  • Ingen binding
  • Router kan tilkøbes
  Fra 209 kr./md.
  Min. 209 kr.
  3
  CBB Mobil
  • 1000 GB data
  • 6 mdr. binding
  • Router medfølger
  229 kr./md.
  Min. 1194 kr.
  4
  Call me
  • 1000 GB data
  • Ingen binding
  • Router kan tilkøbes
  229 kr./md.
  Min. 229 kr.
  5
  Telmore
  • 500 GB data
  • 6 mdr. binding
  • Router medfølger
  249 kr./md.
  Min. 1593 kr.
  6
  3 Mobil (5G)
  • Ubegrænset data
  • 6 mdr. binding
  • Router medfølger
  299 kr./md.
  Min. 1794 kr.
  7
  Telia (5G)
  • 1000 GB data
  • 6 mdr. binding
  • Router medfølger
  329 kr./md.
  Min. 1974 kr.

  1. Greentel

  Greentel er et af få selskaber, der faktisk tilbyder mobilt bredbånd med 500 GB data. Prisen er desuden relativt lav, så her får du altså et fornuftigt abonnement til en god pris.

  Du har måske ikke hørt om Greentel, og det skyldes mest af alt at de lever et stille liv på markedet. De er generelt vellidte af kunderne, og som et resultat heraf har de blandt andet en god Trustpilot-bedømmelse.

  Der medfølger ikke noget trådløst udstyr med Greentels mobile bredbånd, så dette skal du selv købe.

  Der er intet opsigelsesvarsel, og dermed kan du opsige dit abonnement fra dag til dag. Det er en stor fordel, hvis du ønsker mest mulig fleksibilitet.

  2. Oister

  Oister har længe været placeret i toppen af vores undersøgelser, fordi deres priser er de laveste på markedet. Det gælder selvfølgelig også for deres mobile bredbånd, men de har dog ikke et specifikt 500 GB-abonnement. I stedet har de et abonnement med 1000 GB data, som er markedets billigste.

  Der medfølger ikke noget trådløst udstyr til dette abonnement, så det skal du selv købe ved siden af. Du kan dog, hvis du ønsker det, vælge et andet abonnement med en større portion data. Her får du nemlig trådløst udstyr med i abonnementet.

  Se også: Mobilt bredbånd med fri data? Her får du mindst 1000 GB data til en fornuftig pris

  3. CBB Mobil

  CBB Mobil kan heller ikke tilbyde billigt mobilt bredbånd med 500 GB data, men til gengæld kan de tilbyde et abonnement med dobbelt mængde data og tilhørende trådløs router til en fornuftig pris.

  Hos CBB Mobil er tilbuddet sammensat således at oprettelse er gratis og abonnementet er uden binding. Skal du have en trådløs router med til abonnementet, må du dog acceptere en bindingsperiode på 6 måneder. Det er standard hos de fleste selskaber, når trådløst udstyr medfølger uden merpris.

  4. Call me

  Call me, som for længe siden gik under navnet Debitel, har også billigt mobilt bredbånd. Selvom de ikke har et abonnement med 500 GB data, har de et større abonnement til en yderst fornuftig pris.

  Det er Telenor, der ejer Call me, og derfor kommer du på Telia-Telenors sammenlagte netværk. Som kunde hos Call me får du desuden rabat på streamingtjenester.

  Der medfølger intet udstyr til dit abonnement, så dette skal du selv købe.

  5. Telmore

  Telmore er også godt med hvad priser angår, og kan tilbyde mobilt bredbånd på 5G-netværket. Ønsker du et abonnement med 500 GB data, kan Telmore sagtens levere dette. Du bør dog overveje at betale en smule mere, for så at få adgang til det hurtige 5G-netværk. Telmore kan levere høje hastigheder i de fleste større byer, så her kan du måske få hurtigere mobilt bredbånd end hos konkurrenterne.

  Da Telmore ejes af TDC, benytter de TDC’s net. TDC var først til at udrulle 5G-nettet, og har ad flere omgange vundet tests på grund af deres gode dækning.

  Der medfølger en lånerouter, når du får mobilt bredbånd fra Telmore.

  6. 3 Mobil

  3 har som de første på markedet lanceret mobilt bredbånd med ubegrænset data. Det er tilmed 5G-bredbånd, som er lynhurtigt i de større byer. Du kan forvente hastigheder på op til 1000 Mbit/s, men det kan variere fra adresse til adresse. Du bliver dog oplyst om din forventede hastighed, inden du bestiller abonnement.

  Da abonnementet er ubegrænset, er der heller ingen fair use-grænse. Du kan altså bruge lige så meget data, du har lyst til, uden det får betydning for dit abonnement.

  7. Telia

  Telia tilbyder både 5G-bredbånd og mobilt bredbånd med udlandsdata. Du har således mange muligheder, og det er nemt at finde et abonnement, der passer til alle behov. Der er ikke et specifikt 500 GB-abonnement, men til gengæld kan du få en større mængde data med tilhørende EU-data til en fornuftig pris.

  Med Telia får du et godt, landsdækkende netværk, samt 5G-dækning i de fleste større byer. Der er normalt ingen binding hos Telia, medmindre du vælger 5G-bredbånd. Her får du til gengæld en trådløs router med i abonnementet, så bindingsperioden er berettiget.

  Top 3: Billige alternativer til mobilt bredbånd

  Hvis du gerne vil spare penge, er det værd at overveje et mobilabonnement med mindst 500 GB data. Flere selskaber har billige mobilabonnementer med fri data, og her kan du dele internetforbindelsen med andre trådløse enheder. Alt du skal gøre, er at aktivere internetdeling på din mobiltelefon.

  Herunder er en række billige mobilabonnementer, som giver dig mindst 500 GB data:

  1
  Oister
  • Fri tale + fri data
  • 22 GB i EU
  • Ingen binding
  179 kr./md.
  Min. 179 kr.
  2
  Eesy
  • Fri tale + fri data
  • 25 GB i EU
  • Ingen binding
  199 kr./md.
  Min. 199 kr.
  3
  Call me
  • Fri tale + fri data
  • 25 GB i EU
  • Ingen binding
  199 kr./md.
  Min. 199 kr.

  1. Oister

  Oister tilbyder markedets billigste mobilabonnement med fri tale og fri data. Det kan endda bruges i andre EU-lande, og du kan frit dele den inkluderede data med andre enheder.

  Det burde ikke komme som en overraskelse at Oister også har billige mobilabonnementer, da de også er billigst med mobilt bredbånd. Her får du altså et godt og billigt alternativ til mobilt bredbånd med 500 GB data.

  2. Eesy

  Eesy er lidt mere generøse med deres EU-data, men ellers ligner deres ubegrænsede abonnement andre udbyderes. Da Eesy er en del af TDC, bruger de TDC’s net. Det kan være en fordel for nogen, men især dem som har dækning på 5G-netværket. Det giver dig nemlig hurtigere internet end hos konkurrenterne.

  Pånær fri data-abonnementet, kan du tilkøbe et datadelingskort til dit mobilabonnement fra Eesy. Det betyder altså at du kan bruge den inkluderede mængde data via en trådløs router, som eksempelvis kan være placeret i dit sommerhus eller i campingvognen.

  3. Call me

  Call me har også et mobilabonnement med fri data, og derudover tilbyder de rabatter på forskellige streamingtjenester. Heriblandt C More og Spotify.

  Med et mobilabonnement fra Call me har du altså mere end 500 GB data, som du kan dele via mobiltelefonens internetdelingsfunktion.

  Da Call me ejes af Telia, benyttes Telia-Telenors mobilnetværk.

  Hvor meget er 500 GB data?

  Du kommer meget langt med 500 GB data, som rækker til stort set alle behov du måtte have. Hvis flere i familien ofte streamer film og serier via nettet, kan mobilt bredbånd med 500 GB dog være i underkanten.

  Vi har undersøgt hvor langt 500 GB rækker, og herunder kan du se vores beregninger.

  Så meget får du med 500 GB data

  Billeder taget med mobilen12.500 stk.
  Film i HD-kvalitet125 stk.
  Musiknumre i høj kvalitet13.000 stk.
  PDF- eller Word dokumenter3.250.000 sider

  Selvom beregningerne herover er estimater baseret på gennemsnitlige tal, giver de et fint billede af mulighederne med 500 GB data.

  Som det kan ses af beregningerne, får 500 GB særligt hurtige ben at gå på hvis husstanden ofte streamer film og serier via nettet. YouTube video bruger også hurtigt en stor mængde data, så dette er også værd at tænke over.

  Til en mindre husstand på eksempelvis 2 voksne og et mindre barn kan 500 GB dog stadig være mere end rigeligt.

  Opdateringer til denne undersøgelse

  • 19. april 2023: Artiklen er opdateret. Der er kommet nye priser på de fleste abonnementer, og vi har udskiftet enkelte udbydere.
  • 1. februar 2022: Artiklen er opdateret, da der er kommet nye produkter på markedet. Datadelingskort tilbydes ikke længere til fri data-abonnementer hos Eesy, og derfor har vi opdateret informationerne.

  Ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk og - hvis jeg skal sige det selv - lidt af en nørd. Jeg har ekspertviden om bredbånd og telefoni, samt teknologi generelt. Jeg har beskæftiget mig med online medier siden 2014, og har bl.a. uddannet mig til IT-supporter.

  Skriv en kommentar