Du kan få mobilabonnementer med Netflix, Viaplay, TV2 Play og andre streamingtjenester inkluderet i pakken. Spørgsmålet er om det kan betale sig? Vi har undersøgt markedet, og guider dig til de bedste mobilabonnementer med streaming.

  Her er de 8 bedste mobilabonnementer med streaming

  Flere selskaber tilbyder mobilabonnementer med Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Max, Spotify og lignende tjenester. Vi har samlet alle tilbuddene herunder, så du kan få overblik over mulighederne.

  Oister
  Viaplay, TV2 Play, Deezer, Podimo
  • Fri tale
  • Fra 15 GB data (EU 15 GB)
  • Ingen binding
  Intropris i 1 mdr.
  129 kr. Fra 79 kr./md.
  CBB Mobil
  HBO Max, TV2 Play, TIDAL m.fl.
  • Fri tale
  • Fra 60 GB data (EU 20 GB)
  • Bland-selv streamingtjenester
  • Ingen binding
  Intropris i 2 mdr.
  269 kr. Fra 169 kr./md.
  Telmore
  Netflix, HBO Max, Viaplay, TV2 Play, Disney+ m.fl.
  • Fri tale
  • Fri data (EU 70 GB)
  • Ingen binding
  Intropris i 1 mdr.
  399 kr. Fra 99 kr./md.
  3 Mobil
  TV2 Play, Deezer m.fl.
  • Fra 3 timers tale
  • Fra 3 GB data
  • Rabat på TV2 Play, Deezer, m.fl.
  • Ingen binding
  Fra 60 kr./md.
  Telia
  Netflix, Spotify, TV2 Play, HBO Max, Viaplay m.fl.
  • Fri tale
  • Fri 20 GB (EU 20 GB)
  • Vælg selv 6-12 mdr. valgfri streaming
  • Ingen binding
  Fra 149 kr./md.
  YouSee
  YouSee Musik
  • Fri tale
  • Fra 20 GB (EU 25 GB)
  • Inkl. YouSee Musik
  • Ingen binding
  Fra 149 kr./md.
  Telenor
  TIDAL
  • Fri tale
  • Fra 25 GB data (EU 25 GB)
  • Rabat på TIDAL Family
  • Ingen binding
  Fra 288 kr./md.

  #1 – Call me – billigste mobilabonnementer med streaming

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Hos Call me får du lige nu gratis Podimo resten af år 2024. Det er en glimrende tjeneste for dig, der nyder at høre podcasts. Er du mere til musik, tilbyder Call me også rabat på Spotify Premium. Da mobilabonnementerne er prissat i den lave ende og ikke er bundet til bestemte streamingtjenester, er Call me det bedste valg netop nu.

  Call me inkluderede førhen C More i deres mobilabonnementer, men nu sigter de i stedet efter podcast-interesserede. Det betyder at C More er skiftet ud med Podimo, som du får med i abonnementet resten af 2024 – helt uden merpris. Ønsker du også musikstreaming, kan du hos Call me få rabat på Spotify Premium. Call me er dermed et godt valg for dig, der hellere vil lytte frem for at se.

  Mobilabonnementerne ligger generelt i den billige ende, og du får en god mængde data i alle abonnementer. Der er fri tale i de fleste abonnementer, så dette skal du ikke bekymre dig om.

  Call me ejes af Telia, og bruger Telia-Telenors mobilnetværk. De har også en webshop, hvor du kan købe mobiltelefoner og forskellige udstyr.

  #2 – Oister – fornuftige mobilabonnementer med streaming

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Oister har introduceret en række mobilabonnementer med underholdning i deres nye OiSTERtainment-brand. Her finder du fornuftige pakkepriser på abonnementer med fri tale, data og streamingtjenester. Der er frit valg mellem streamingtjenesterne Deezer, Podimo, TV2 Play og Viaplay.

  Oister har et stort udvalg af mobilabonnementer med streaming. Du kan vælge mellem tjenesterne Viaplay, TV2 Play, Deezer og Podimo, og til hver tjeneste hører et billigt mobilabonnement.

  Vi kunne godt have ønsket os flere kombinationsmuligheder eller måske en bland-selv løsning, men abonnementsudvalget passer til de flestes behov. Priserne er også i den lave ende, så her finder du nemt en fornuftig løsning.

  Da Oister er et datterselskab af Hi3G Denmark, bruger de 3’s mobilnetværk. Udover mobilabonnementer, tilbyder de også mobilt bredbånd. Det er dog kun til mobilabonnementerne, at du kan få streamingtjenester.

  #3 – CBB Mobil – mobilabonnement med valgfri streaming

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Hos CBB Mobil får du frit valg mellem 6 streaming- og underholdningstjenester, når du vælger deres CBB MIX-pakke. Du kan altså selv vælge de streamingtjenester, du ønsker, og skifte dem ud efterhånden. Derudover er der flere mobilabonnementer at vælge imellem, så her kan du skrue dit eget abonnement sammen og spare penge.

  CBB Mobil har lanceret deres nye CBB MIX-abonnement. Her kan du blande op til 6 streamingtjenester: TIDAL, HBO Max, Viaplay, TV 2 Play, Podimo og Mofibo. Tjenesterne kan kombineres med 4 forskellige mobilabonnementer, således at du kan skræddersy en pakke til dit behov.

  Idéen er god, hvis du ønsker at kunne tilpasse abonnementet løbende, uden at skulle opsige dit kundeforhold. Ønsker du på et tidspunkt ikke at abonnere på streamingtjenester, kan du simpelthen bare opsige dem og beholde mobilabonnementet. Det er i vores øjne den bedste løsning, og smart tænkt af CBB Mobil.

  Da CBB Mobil ejes af Telenor, benytter de Telia-Telenors mobilnetværk.

  #4 – Telmore Play – største udvalg af streamingtjenester, bl.a. Netflix

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Telmore er det eneste selskab, som tilbyder mobilabonnementer med Netflix. Udover Netflix har de 7 forskellige tjenester at vælge imellem, heriblandt Disney+, Viaplay, TV2 Play og HBO Max. Telmore har med andre ord det største udvalg, men til gengæld er de fleste abonnementer fastlåste med en bestemt mængde data og antal streamingtjenester. Du kan dog, som noget nyt, få et bland-selv abonnement, hvor du selv kan blande 4 streamingtjenester.

  Telmore har flere forskellige mobilabonnementer med streaming. Som det eneste danske teleselskab tilbyder de abonnementer med Netflix, men pakkerne inkluderer også andre streamingtjenester. I skrivende stund finder du disse streamingtjenester hos Telmore: Netflix, Disney+, Viaplay, HBO Max, TV2 Play, SkyShowtime, Saxo og Telmore Musik.

  Deres største abonnement giver dig mulighed for at blande 4 forskellige streamingtjenester efter eget valg, og du kan løbende skifte tjenesterne ud. Det er smart, fordi du så kan tilpasse abonnementet efter skiftende behov. Til gengæld kan selve mobilabonnementet ikke udskiftes.

  Telmores pakker er oplagte for dig, der i forvejen abonnerer på Netflix eller andre tjenester. Her får du nemlig en samlet pakkepris, der også inkluderer mobilabonnement, og således kan du potentielt spare mange penge.

  #5 – YouSee – mobilabonnement med musikstreaming

  Se abonnementer

  Vores vurdering: YouSee mobilabonnementer indeholder som standard Yousee Musik, og derudover kan du få adgang til streamingtjenester hvis du abonnerer på en TV-pakke. Fordelsuniverset er desværre blevet afskaffet for ganske nyligt. Her kunne man førhen få forskellige streamingtjenester, hvis man samlede mere end ét produkt på samme konto. Er du ivrig bruger af musikstreaming, kan du dog glæde dig over at mobildata er gratis når du bruger Yousee Musik og andre YouSee-apps.

  Hos YouSee kan du få streamingtjenesten Yousee Musik i dit mobilabonnement. Det betyder at du kan lytte til over 100 millioner musiknumre, og det helt uden at trække på den inkluderede data. YouSee har nemlig valgt at det skal være omkostningsfrit at bruge deres apps, hvilket betyder at du ikke løber tør for mobildata selvom du er flittig bruger af streaming.

  Udover Yousee Musik kan du også oprette et TV-abonnement hos YouSee, hvilket giver dig adgang til yderligere streamingtjenester. Heriblandt Netflix, HBO Max, Disney+, Viaplay og TV2 Play.

  #6 – Telia – 12 mdr. valgfri streaming – f.eks. Netflix, Spotify, HBO Max, m.fl.

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Telia tilbyder netop nu deres særlige ONE-abonnement med 12 måneders valgfri streaming. Her kan du blandt andet vælge mellem Netflix, Spotify, HBO Max, m.fl. Det er smart, hvis du har et stort forbrug af taletid og data, men også hvis du i forvejen betaler for én af de inkluderede streamingtjenester. Du får samtidig et mobilabonnement med data, som kan bruges i 56 forskellige lande, samt mulighed for samlerabat ved køb af flere abonnementer til samme husstand.

  Hos Telia kan du netop nu få et mobilabonnement med op til 12 måneders gratis streamingtjeneste efter eget valg. Mobilabonnementerne fås blandt andet med Netflix, Spotify, HBO Max eller lignende. Hele udvalget kan ses på hjemmesiden. Derudover kan du få rabat på ekstra streamingtjenester, som kan til- og fravælges uafhængigt af mobilabonnementet. På den måde har du masser af valgfrihed, hvilket er en stor fordel.

  Telia har både små og store mobilabonnementer at vælge imellem, og nogle inkluderer data til lande uden for EU. Heriblandt Thailand, USA og Tyrkiet. Det gælder blandt andet for deres store ONE-abonnement, hvor du netop nu får de omtalte 12 måneders gratis streamingtjeneste inkluderet i prisen.

  #7 – 3 Mobil – rabat på streamingtjenester

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Hos 3 har du adgang til et større fordelsunivers, hvor du kan finde streamingtjenester til en nedsat pris. Ved at have mobilabonnement hos 3, kan du altså opnå gode rabatter på de mest populære streamingtjenester indenfor film, serier og musik. Dette er et fint tilbud, da du således kan holde mobilabonnement og streamingtjenester adskilt – og selv sammensætte din pakke efter behov.

  3 Mobil har taget skridtet videre, og tilbyder et helt univers af underholdning med deres mobilabonnementer. Selvom Netflix, som er den mest populære streamingtjeneste, ikke er inkluderet i deres mobilabonnementer, har du stadig mulighed for at få rabat på flere spændende streamingtjenester ved at oprette et mobilabonnement hos 3.

  3 udmærker sig desuden ved at tilbyde store mobilpakker til hele familien, samt et dele-abonnement til dem som vil spare penge. Du kan i 3’s underholdningsunivers blandt andet finde følgende streamingtjenester til nedsatte priser: Deezer, Saxo, TV2 Play og Wype.

  Som noget nyt tilbyder 3 Mobil også Apple TV+ eller Apple One inkluderet, og det til ganske rimelige priser.

  #8 – Telenor – rabat på TIDAL Family

  Se abonnementer

  Vores vurdering: Telenor har ikke et stort udvalg af streamingtjenester, men musikelskeren kan få rabat på TIDAL Family – en stor rabat, faktisk. Samtidig har Telenor nogle ganske fornuftige mobilabonnementer, som inkluderer fri tale og masser af data til brug i Danmark, EU og flere lande uden for EU: Eksempelvis Thailand, Tyrkiet, USA, m.fl. Telenor inkluderer også deres NetSikker-tjeneste, som øger sikkerheden når du (eller dine børn) surfer på nettet.

  Hos Telenor kan du få rabat på TIDAL Family, ved at købe et mobilabonnement. Rabatten aktiveres gennem din konto, og TIDAL Family-abonnementet er således uafhængigt af dit mobilabonnement. Det er smart, fordi du kan op- og nedgradere dit mobilabonnement uden det påvirker dit TIDAL Family-abonnement, og dermed kan du altid tilpasse mobilabonnementet efter dit behov.

  TIDAL Family giver adgang til over 100 millioner sange for dig og op til 5 familiemedlemmer, så her får I masser af værdi til prisen.

  Udover almindelige mobilabonnementer tilbyder Telenor også specielle mobilabonnementer til børn og unge i bestemte aldersgrupper. Se mere om dette på Telenors hjemmeside.

  Sådan fandt vi de bedste mobil- og streamingpakker

  Streamingtjenester er populære, og der kommer flere af dem. Hvis du også vil spare penge, kan en pakke med mobiltelefoni og streamingtjenester måske betale sig.

  Hos Telefakta har vi prøvet alle streamingtjenester på markedet, og kender derfor dem alle. Vi ved at nogen streamingtjenester er mere eftertragtede end andre, og det kan hurtigt blive dyrt hvis man abonnerer på flere tjenester ad gangen.

  Derfor har vi undersøgt, om der kan spares penge ved at samle flere tjenester i ét abonnement. Konklusionen er at der kan være penge at spare, men kun hvis du alligevel er fast abonnent på alle inkluderede streamingtjenester. Det er også vigtigt at du skiller mobiltelefoni og streamingtjenester ad, for at sammenligne priserne individuelt. På den måde får du nemlig en idé om prisniveauet, og kan bedre vælge til eller fra.

  Som led i vores undersøgelse har vi:

  • Analyseret og rangeret mere end 30 udbydere.
  • Gennemgået over 200 forskellige abonnementer.
  • Vurderet hver udbyder på følgende parametre: Valgmuligheder, brugervenlighed, kundeservice, priser og abonnementsvilkår.
  • Samlet alle mobilabonnementer med streamingtjenester i én artikel.
  • Holdt os opdaterede på SDFIs tal på teleområdet.

  Kan det betale sig at samle mobilabonnement og streaming?

  Hvis du kigger efter et mobilabonnement, som har Netflix inkluderet, kan du muligvis føle dig skuffet over udvalget. Dine alternative muligheder, hvis du gerne vil spare penge, er at kigge efter det bedste og billigste mobilabonnement til dit behov.

  Afhængigt af dine behov, kan du nemlig somme tider spare mere ved at vælge et mobilabonnement fra en billig udbyder og så blot abonnere på Netflix eller andre streamingtjenester ved siden af.

  Husk derfor på denne tjekliste med spørgsmål, som du helst skal kunne svare ja til:

  1. Passer mobilabonnementet med Netflix el.lign. til mine behov?
  2. Er der inkluderet andre tjenester, som jeg også har brug for?
  3. Er den samlede pris lavere end et tilsvarende mobilabonnement fra en anden/billigere udbyder + prisen for Netflix?

  Så meget data bruger du på streaming

  Du bliver måske overrasket over, hvor meget data Netflix bruger fra dit mobilabonnement. Derfor skal du enten sørge for at bruge et trådløst netværk hvor det er muligt, eller vælge “Spar på data”-indstillingen i Netflix-appen på din telefon.

  Netflix opgiver følgende forbrugstal for deres app:

  • Automatisk indstilling: Ca. 4 timer pr. GB data i god videokvalitet.
  • Spar på data: Ca. 6 timer pr. GB data i standard videokvalitet.
  • Maks. data: Ned til 20 minutter pr. GB data i højest mulige kvalitet.

  Du kan altså stadig roligt se et par film om måneden på din mobiltelefon, uden at bekymre dig synderligt om dataforbruget. 

  Men hvis du er typen der ofte lige ser et par videoer på YouTube eller de sociale medier, ser en film mens du kører tog flere gange om ugen og måske glemmer at koble dig på det trådløse netværk i ny og næ, er det en god idé at tjekke op på om du har et mobilabonnement med tilstrækkeligt data inkluderet.

  Du kan få flere mobilabonnementer med fri data, som kan være værd at overveje hvis du gerne vil kunne streame meget på din mobiltelefon.

  Fakta om mobilabonnementer med streaming

  Hvilke streamingtjenester kan jeg få i mit mobilabonnement?

  Vi har fundet mobilabonnementer med Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Max, Disney+, Podimo, Saxo og flere andre. Forskellige udbydere har dog forskellige produkter, og disse kan desuden variere fra tid til anden.
  Vi anbefaler derfor at du holder øje med markedet, og slår til hvis du finder en tjeneste du godt kunne tænke dig.

  Hvad sker der med mine streamingtjenester hvis jeg opsiger mit mobilabonnement?

  Dine streamingtjenester ophører normalt samme tid som dit mobilabonnement, da du abonnerer på tjenester via en samlet betaling til dit teleselskab.
  Du kan efterfølgende vælge om du ønsker at fortsætte dit medlemskab hos den enkelte streamingtjeneste, ved selv at betale direkte til den pågældende streamingtjeneste.

  Kan det betale sig at samle mobiltelefoni og streamingtjenester i ét abonnement?

  Om det kan betale sig at samle mobiltelefoni og streamingtjenester i ét abonnement, afhænger af dine behov. Vi anbefaler at du kigger mobilabonnementerne igennem ét ad gangen, og kun slår til hvis et selskab kan tilbyde præcis det du søger.
  Vi anbefaler ikke at du vælger et mobilabonnement med mere data, taletid eller flere streamingtjenester end du egentlig har brug for. Du vil nemlig i nogle tilfælde komme til at betale mere end hvis du blot betalte for abonnementerne separat.

  Kan jeg stadig bruge streamingtjenesterne, hvis jeg løber tør for data?

  Ja, dine streamingtjenester fungerer uafhængigt af din datapakke. Har du opbrugt al din data, kan du eksempelvis stadig benytte streamingtjenesterne på dit trådløse netværk i hjemmet.
  Du kan også sagtens logge ind på eksempelvis Netflix på dit fjernsyn, selvom din telefon er slukket.
  Dit teleselskab giver dig nemlig et separat login til de inkluderede streamingtjenester, så de fungerer uafhængigt af hinanden.

  Opdateringer til undersøgelsen

  • 23. januar 2024: Priser og produkter er opdateret. Top 3 er uændret. Telenor er føjet til listen, da de tilbyder rabat på TIDAL Family.
  • 16. maj 2023: Priser og produkter er opdateret. Call me, Oister og CBB Mobil ligger stadig i top 3, og deres udvalg af streamingtjenester er vokset.
  • 7. januar 2023: Call me tilbyder nu C More og rabat på Spotify Premium. Priser og abonnementer er blevet opdateret.
  • 3. juli 2022: Der har været flere prisændringer siden sidste opdatering. Vores anbefalinger er uændrede, da prisændringerne er ligeligt fordelt mellem udbyderne.
  • 15. januar 2022: Oister er tilføjet, da de nu tilbyder mobilpakker under navnet “OiSTERtainment”. Pakkerne indeholder Deezer og Viaplay.
  • 8. oktober 2021: Mobilabonnementer er opdateret. Telia tilbyder nu mobilabonnementer med Netflix.
  • 28. april 2021: CBB Mobil er tilføjet, da de tilbyder et mobilabonnement med musik.
  • 3. marts 2021: Priser og abonnementer er opdateret.
  • 15. november 2020: Vi har tilføjet vurderinger af hvert mobilabonnement, samt yderligere informationer om de inkluderede streamingtjenester.
  • 27. september 2020: Oplysninger tilføjet om 3’s nye abonnementer med TV2 Play Favorit + Sport.
  • 9. september 2020: Sammenligningstabel tilføjet øverst.

  Ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk og - hvis jeg skal sige det selv - lidt af en nørd. Jeg har ekspertviden om bredbånd og telefoni, samt teknologi generelt. Jeg har beskæftiget mig med online medier siden 2014, og har bl.a. uddannet mig til IT-supporter.

  4 kommentarer

  1. Hej, tak for en super artikel.
   Ved i om der findes nogle abonnementer hvor Viaplay også har live og sport med i abonnementet?

   Mvh ida

   • Thomas Hansen on

    Hej Ida,

    Velbekomme – og tak fine dine venlige ord 🙂 Jeg har netop taget et friskt kig på markedet, og må desværre skuffe dig. Der findes ikke en pakke, hvor Viaplay med live og sport indgår.

    Jeg holder fortsat øje med markedet, og opdaterer artiklen hvis der kommer nye abonnementer.

    Venlig hilsen
    Thomas, Netrådet.dk

  2. Fin artikel, desværre lidt misvisende.
   Overskriften leder en til at tro at der er 4 mobilabonnementer som har Netflix tilknyttet, hvilket ikke er rigtigt.
   Dette er først tydeligt når man nærlæser artiklen.

   • Thomas Hansen on

    Hej Poul,

    Tusind tak for din konstruktive feedback, og jeg beklager ulejligheden.

    Du har helt ret i at artiklens overskrift er misvisende, når man fremsøger den på Google.

    Jeg har derfor nu lavet nogle rettelser, og jeg håber at den nye overskrift er mere retvisende.

    Venlig hilsen
    Thomas, Netrådet.dk

  Skriv en kommentar