Siden indeholder annoncelinks. Når du køber via links på denne side, kan vi modtage kommission. Læs mere

  Kazoom er et frisk nyt pust til de østjyske kunder på AURAs infrastruktur. Befinder du dig i Aarhus eller omegn kan du derfor være heldig at have adgang til denne billige internetudbyder, hvor mantraet er at det skal være så billigt og simpelt som muligt. Af disse grunde får du ikke en hel masse unødvendige elementer inkluderet i abonnementet, men til gengæld får du en fast lav pris på hurtigt fiberbredbånd.

  Èn af de ting du giver afkald på hos Kazoom er den telefoniske kontaktmulighed, og derudover får du ikke trådløst udstyr med til dit abonnement. Du forventes derfor at kunne klare dig med skriftlige henvendelser, ligesom du selv skal skaffe udstyr for at kunne koble dig på netværket med flere enheder ad gangen. Sidstnævnte kan vise sig fordelagtigt, hvis du bor i et stort hus og derfor alligevel har behov for at opsætte et netværk med bedre dækning end hvad standardudstyret kan levere.

  Her kigger vi nærmere på Kazoom, så du kan blive klogere på hvad det er for et selskab.

  Bedste abonnementer fra Kazoom

  Kazoom tilbyder kun et enkelt produkt, så gennemgangen af deres abonnementer var nemt og hurtigt overstået. Er du bosat i Østjylland med adgang til AURAs infrastruktur, er du blandt de heldige der har adgang til billigt fiberbredbånd fra Kazoom.

  1000/1000 Mbit fiberbredbånd

  Tjek din adresse her

  • Ingen trådløs router
  • Ingen binding
  • 249 kr./md.

  Abonnementet hos Kazoom er meget simpelt, og dette er netop pointen. Det er ikke sammensat til kunder der ønsker en såkaldt “plug and play”-løsning, men derimod teknisk kyndige kunder som ikke gider betale ekstra for at få trådløst udstyr med i pakken. Hos Kazoom forventes du selv at skaffe den rette trådløse router til dit behov, og dermed kan de også holde prisen nede.

  Fordele

  • Meget simpelt koncept. Du har kun ét abonnement at vælge imellem, og det er således nemt at tage stilling til.
  • Prisen er lav og der er ingen binding, så du er fri til at opsige dit abonnement når som helst.
  • Hurtigt og pålideligt fiberbredbånd. Størstedelen af anmeldelser på tværs af forskellige platforme er overvejende positive.
  • 1000/1000 Mbit er en god, hurtig og fremtidssikret forbindelse. Her er der rigeligt med båndbredde til at alle kan være på nettet samtidig.

  Ulemper

  • Du skal selv skaffe trådløst udstyr, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. En trådløst router, som kan trække en 1000/1000 Mbit-forbindelse koster nemt 1000 kroner eller mere.
  • Opstartsgebyr ved oprettelse af nyt abonnement. Gebyrer har desværre en negativ effekt på de fleste, især når flere konkurrerende udbydere tilbyder gratis oprettelse.
  • Der er ingen telefonisk kundeservice, så her må du nøjes med e-mail eller chat via Facebook.

  Alternative udbydere

  Hvis du er koblet på AURAs infrastruktur kan du, i skrivende stund, ikke vælge andre udbydere end AURA eller Kazoom. Hvis du alligevel ønsker et indblik i alternative udbydere, anbefaler vi at du kigger på en af udbyderne fra vores liste herunder. Måske kan du finde et abonnement der passer bedre til dine behov.

  Bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  KviknetOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 199 kr./md. »
  (Min. pris 1.194 kr.)
  FastspeedOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 249 kr./md. »
  (Min. pris 1.494 kr.)
  HiperOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 229 kr./md. »
  (Min. pris 1.572 kr.)
  TelenorOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, ingen binding.Fra 249 kr./md. »
  (Min. pris 249 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 10. november 2021.

  Mobilt bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
  (Min. 49 kr.)
  CBB MobilFra 7 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
  (Min. 79 kr.)
  3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
  (Min. 100 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 8. juni 2022.

  Vilkår hos Kazoom

  Før du vælger bredbånd fra Kazoom, anbefaler vi at du sætter dig ind i vilkårene som kunde. Der er særligt nogle bestemte punkter, som er værd at undersøge før du bestiller dit nye abonnement. Vi har læst det med småt, og gennemgår nogle af de vigtigste vilkår herunder.

  Bindingsperiode

  Der er ingen bindingsperiode hos Kazoom, hvilket er usædvanligt for bredbåndsabonnementer. Det hænger formentlig sammen med, at der heller ikke leveres udstyr fra Kazoom – og derudover opkræves der et gebyr ved oprettelse af nye abonnementer.

  Opsigelsesvarsel

  Hos Kazoom er der et opsigelsesvarsel på 30 dage, hvilket betyder at du fortsat skal betale for dit abonnement i op til 30 dage efter du har opsagt dit abonnement. Dette er normalt blandt internetudbydere.

  Oprettelsespriser

  Der er et fast oprettelsesgebyr hos Kazoom, som er værd at regne med i din samlede pris ved indgåelse af ny kontrakt. Gebyret dækker oprettelse af nyt abonnement, men træder eksempelvis også i kraft hvis du flytter dit abonnement til ny adresse eller skal have genåbnet din forbindelse.

  Særlige tilbud hos Kazoom

  Kazoom er i sig selv lidt af et særtilbud, da fiberbredbånd i denne prisklasse og helt uden binding er et sjældent syn.

  Der tilbydes kun ét produkt hos Kazoom, og du skal være koblet på AURAs infrastruktur for at få adgang hertil. Det er således ikke en landsdækkende udbyder, og tilbuddet er derfor indsnævret til en eksklusiv gruppe af aftagere i det østlige Jylland (Aarhus-området).

  I modsætning til de fleste andre udbydere, har Kazoom valgt at der ikke skal medfølge trådløst udstyr til deres abonnementer. Dette er også en af grundene til at prisen kan holdes nede, og du kan slippe for binding.

  Kundeservice hos Kazoom

  Kazoom har valgt at gå mod strømmen og nedlægge telefonisk kundeservice, imod at give dig billigere fiberbredbånd. Der kan selvfølgelig være delte meninger om dette er en smart beslutning eller ej, men faktum er selvfølgelig at drift af en telefonisk supportafdeling er dyrt. Det kræver nemlig at medarbejdere skal sidde klar ved telefonen i et givent tidsrum, uanset om der er henvendelser eller ej.

  Med skriftlig support er det derimod muligt at være fleksibel, og medarbejderne kan eksempelvis arbejde hjemmefra samt møde ind og tage hjem i forskellige tidsrum uden det påvirker serviceniveauet.

  Du kan kontakte Kazoom skriftligt via e-mail og Facebook, og vores erfaring er at Kazoom generelt er hurtige til at svare på alle slags henvendelser.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om Kazoom?

  I skrivende stund er Kazoom stadig en ny bredbåndsudbyder, og derfor er der endnu ikke indsamlet særlig mange anmeldelser fra kunderne. Vi har fundet frem til et par hundrede anmeldelser, og den samlede bedømmelse er ganske god.

  De fleste kunder er tilfredse med forbindelsen, men enkelte har oplevet problemer med etableringen og savnede muligheden for ekstra support.

  Enkelte kunder har også bemærket oprettelsesgebyret, som de synes er højt i forhold til at der ikke medfølger trådløst udstyr.

  Fakta om Kazoom

  Hvem ejer Kazoom?

  AURA Energi A.M.B.A. ejer Kazoom A/S, og har gjort det siden starten i august 2019. Kazoom er således en del af AURA-koncernen, som har base i Odder.

  Hvilke netværk bruger Kazoom?

  Kazoom er et datterselskab under AURA, og de benytter udelukkende AURAs eget fibernet i Østjyllandske postnumre.

  Tilbyder Kazoom samlerabatter?

  Der er ingen samlerabatter hos Kazoom, da konceptet er holdt så simpelt som muligt. Prisen er også i forvejen lav, og deres eneste produkt er hurtigt fiberbredbånd.

  Hvilke abonnementer tilbyder Kazoom?

  Kazoom tilbyder i skrivende stund et enkelt produkt: 1000/1000 Mbit fiberbredbånd på AURAs infrastruktur.

  Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

  Skriv en kommentar