Siden indeholder annoncelinks. Når du køber via links på denne side, kan vi modtage kommission. Læs mere

  GreenSpeak er et anderledes teleselskab, hvor støtte af gode formål indgår som en naturlig del af dagsordenen. Gennem dit kundeengagement med GreenSpeak kan du nemlig være med til at facilitere et større velgørenhedsarbejde, til glæde og gavn for udsatte børn og voksne, klimaet og miljøet.

  Hos GreenSpeak finder du både mobilabonnementer og mobilt bredbånd til private, men også erhvervsabonnementer med omstillingsbord og meget mere.

  Står du på nippet til at vælge GreenSpeak? Hvis du kan svare ja, rummer denne artikel masser af nyttige informationer og vigtig læsning. Her bliver du klogere på om GreenSpeak er det bedste valg for dig, eller om der måske findes bedre alternativer på markedet.

  Bedste abonnementer fra GreenSpeak

  Velgørenhed og bæredygtighed fylder stadigt mere og mere i folks hverdag, og det har GreenSpeak responderet på ved at udbyde en række gode abonnementer hvor en del af din månedlige betaling går til forskellige velgørende formål verden over.

  Hos GreenSpeak finder du både mobilabonnementer og mobilt bredbånd, og vi har udvalgt de bedste abonnementer i hver kategori. Se dem herunder.

  Priser og abonnementer herunder er opdateret den 29. marts 2021.

  Mobilabonnementer

  • Fri tale + 6 GB data (kun Danmark)
   79 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • Fri tale + 1000 GB data (EU 13 GB)
   179 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Mobilt bredbånd

  • 30 GB data (kun Danmark)
   99 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • 300 gb data (kun Danmark)
   229 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Fordele

  • Hos GreenSpeak doneres overskuddet til flere velgørende projekter, heriblandt Børns Voksenvenner, Verdens Skove, Læger Uden Grænser, WoMena, Vegetarisk Forening, Anima og mange flere.
  • Meget fornuftige priser på mobilabonnementer, som findes i størrelser der passer ethvert behov.
  • Også muligt at finde et mobilabonnement til det helt store forbrug, som passer til dig der eksempelvis ikke har bredbånd i boligen.
  • Meget populær hos kunderne. GreenSpeak er en af få teleselskaber, der næsten udelukkende høster positive anmeldelser på tværs af forskellige platforme.
  • Gode kommunikationsmuligheder via Facebook, telefon og e-mail.

  Ulemper

  • Kun de største mobilabonnementer indeholder fri EU-roaming. De billigste abonnementer kan kun bruges i Danmark.
  • Mobilt bredbånd er en smule dyrere end hos andre udbydere, og kan kun bruges i Danmark.
  • Der kan ikke købes noget udstyr hos GreenSpeak, og du kan eksempelvis ikke købe ny mobiltelefon på afbetaling med tilhørende abonnement.
  • Relativt små erhvervsabonnementer på både mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

  Alternative udbydere

  GreenSpeak er på mange måder et fornuftigt teleselskab med stor omtanke for omverdenen. Vi kan godt lide tanken om at flere virksomheder udviser et socialt og miljømæssigt ansvar, men omdrejningspunktet skal selvfølgelig stadig være produkterne. Hvis ikke GreenSpeak kan levere et abonnement som opfylder dine behov, er der måske andre udbydere som passer dig bedre – og så kan du måske i stedet donere besparelsen til en velgørenhedsorganisation på egen hånd.

  Vi har undersøgt markedet, og herunder er en liste over de bedste alternativer til GreenSpeak.

  Mobilabonnementer

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
  (Min. 48 kr.)
  CBB MobilFra 7 timer + 7 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 89 kr./md. »
  (Min. 89 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

  Mobilt bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
  (Min. 49 kr.)
  CBB MobilFra 7 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
  (Min. 79 kr.)
  3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
  (Min. 100 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 8. juni 2022.

  Vilkår hos GreenSpeak

  Hos GreenSpeak er vilkårene generelt lempelige, men vi anbefaler alligevel at du sætter dig ind i betingelserne før du bliver kunde. Det kan være ærgerlige spildte penge, hvis du ombestemmer dig eller fortryder efter kort tid.

  Bindingsperiode

  • Mobilabonnementer: Ingen
  • Mobilt bredbånd: Ingen

  Hos GreenSpeak er der ingen binding, og du behøver derfor ikke bekymre dig om uopsigelighedsperioder. Fortryder du dit valg, kan du altid opsige abonnementet og komme hurtigt ud af det.

  Opsigelsesvarsel

  • Mobilabonnementer: Til slutningen af måneden
  • Mobilt bredbånd: Til slutningen af måneden

  Hos GreenSpeak er abonnementerne forudbetalte, og du har således et opsigelsesvarsel til slutningen af måneden. Det betyder at uanset om du annullerer dit abonnement den 1. eller den  25., kan du slippe ud af abonnementet efter den sidste dag i måneden.

  Oprettelsespriser

  Hos GreenSpeak er der kun et meget beskedent oprettelsesgebyr, så her får du ingen uventede meromkostninger i forbindelse med oprettelse af nye abonnementer.

  EU roaming vilkår

  Du kan både få mobilabonnementer, som kun kan bruges i Danmark, samt mobilabonnementer hvor fri EU-roaming er inkluderet. For at få fri EU-roaming skal du desværre vælge en af de dyrere abonnementer.

  Mobilt bredbånd kan kun bruges i Danmark, og her har du ikke mulighed for at vælge abonnementer som også fungerer i andre EU-lande.

  Særlige tilbud hos GreenSpeak

  GreenSpeak har mange spændende tilbud, hvor fokus ligger på bæredygtighed og velgørenhed. Herunder gennemgår vi nogle af de aspekter, som gør at GreenSpeak skiller sig ud fra flokken.

  Støtter gode formål

  GreenSpeak støtter gode formål i både Danmark og udlandet. Hele idéen med GreenSpeak er at overskuddet skal gå til velgørenhed, og GreenSpeak er således ikke sat i verden for at gøre en lille gruppe aktionærer rigere. Hvis denne idé tiltaler dig, er GreenSpeak det rette valg.

  Lige løn til alle ansatte

  Dette er måske ikke et “særligt tilbud” til abonnenterne, men alligevel er det en interessant detalje der som helhed gør GreenSpeak til et unikt tilbud. Hos GreenSpeak tror man på at alle ansatte er lige meget værd, og derfor får alle den samme løn. Dette bevirker naturligvis også at overskuddet bliver større, og dermed kan der doneres flere penge til velgørenhed.

  Grønne erhvervsabonnementer

  GreenSpeak er ikke kun for private kunder. De tilbyder også erhvervsabonnementer, og du kan blandt andet få et omstillingsbord samt mulighed for at indtale personlige velkomstbeskeder.

  Kundeservice hos GreenSpeak

  GreenSpeak har åbent for personlige henvendelser mellem 9 og 16 i hverdagene, og du kan både kontakte dem via e-mail, telefon og Facebook. Der er således gode muligheder for at komme i kontakt med kundeservice i hverdagene, men i weekenderne kan du som udgangspunkt ikke forvente svar.

  Vi har indtryk af at kundeservice arbejder proaktivt med forskellige henvendelser, og de vedligeholder desuden deres tilstedeværelse på sociale medier. Blandt andet svarer de på brugernes kommentarer, hvilket sender et godt signal til potentielle nye kunder..

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om GreenSpeak?

  GreenSpeak er et særdeles vellidt teleselskab, som næsten har fuld plade på positive anmeldelser på tværs af flere platforme. Kunderne er generelt vilde med GreenSpeak, og det er der formentlig flere gode grunde til: GreenSpeak har indført lige løn for alle medarbejdere, de støtter en lang række velgørende formål med 100% af overskuddet, og generelt har de bare flinke medarbejdere.

  Fakta om GreenSpeak

  Hvem ejer GreenSpeak?

  Greenspeak ApS er et uafhængigt teleselskab, der siden starten i 2014 har drevet selskabet på egen hånd. Der er ingen aktionærer, moderselskaber eller andre private virksomheder, der får del i overskuddet.

  Hvilke netværk bruger GreenSpeak?

  GreenSpeak benyttere Telia-Telenors sammenlagte, landsdækkende mobilnetværk.

  Tilbyder GreenSpeak samlerabatter?

  Der tilbydes ikke samlerabatter hos GreenSpeak, da det ikke er en del af deres koncept at have tilbud. Priserne er dog generelt i den rimelige ende.

  Hvilke abonnementer tilbyder GreenSpeak?

  GreenSpeak tilbyder mobilabonnementer med taletid og data i en samlet pakke, samt mobilt bredbånd med forskellige mængder data. GreenSpeak tilbyder desuden erhvervsabonnementer.

  Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

  Skriv en kommentar