Siden indeholder annoncelinks. Når du køber via links på denne side, kan vi modtage kommission. Læs mere

  Evercall er nok ikke en af de mest kendte mobilselskaber på markedet, og det er der formentlig mange grunde til. De ses ikke rigtigt i reklamer, men til gengæld har de en white label-løsning som blandt andet benyttes af GreenSpeak.

  Hos Evercall finder du mobilabonnementer og fastnettelefoni, og derudover tilbyder de også erhvervsløsninger samt en gratis mødetelefon som kan bruges uden oprettelse af bruger eller andet.

  Velkommen til vores grundige gennemgang af mobilselskabet Evercall.

  Bedste abonnementer fra Evercall

  Evercall er ikke en specielt billig udbyder, men de er måske også mere specialiserede i erhvervsløsninger eller private abonnementer som finansieres af arbejdsgiveren. Herunder har vi samlet de løsninger fra Evercall, som vi vurderer er de bedste.

  Priser og abonnementer herunder er opdateret den 26. marts 2021.

  Mobilabonnementer

  • 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB)
   89 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • 10 timer + 40 GB data (EU 8 GB)
   119 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Fordele

  • Fint udvalg af mobilabonnementer til moderate og små behov. Her er noget til både børn og voksne, der bruger telefonen til lidt af hvert.
  • Alle abonnementer har EU-roaming inkluderet, så du ikke betaler ekstra hvis du kobler på mobilnetværk i andre EU-lande.
  • Nem adgang til kundeservice via telefon, e-mail og Facebook.
  • Kort opsigelsesvarsel. Du kan opsige abonnementet til udgangen af måneden, hvilket er bedre end hos andre udbydere.
  • God gennemsigtighed omkring priser og omkostninger.

  Ulemper

  • Dyrt at være kunde hos Evercall. Abonnementer er prissat i den høje ende, og der er tilmed gebyr ved oprettelse af nyt mobilnummer.
  • Mobilabonnementer er utidssvarende, da de kun indeholder en lille mængde data. De er således ikke interessante for dig, der bruger mobiltelefonen til streaming eller internetdeling til hverdag.
  • Flere mobilabonnementer kommer først til syne og kan dermed først bestilles, når man klikker sig ind på bestillingsformularen.

  Alternative udbydere

  Før du bliver kunde hos Evercall, kan det betale sig at kende alternativerne på markedet. Nogle gange kan det nemlig resultere i et billigere abonnement, som passer bedre til dine behov.

  Mobilabonnementer

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
  (Min. 48 kr.)
  CBB MobilFra 7 timer + 7 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 89 kr./md. »
  (Min. 89 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

  Vilkår hos Evercall

  Det er også værd at kende vilkårene hos den udbyder du vælger, så der ikke pludselig dukker uventede overraskelser op. En lang bindingsperiode kan eksempelvis have betydning hvis du gerne vil opsige abonnementet, og ukendte gebyrer kan ligeledes ende med at koste dig dyrt.

  Bindingsperiode

  Hos Evercall er der ingen binding på mobilabonnementerne. Dette er positivt, da du så kan slippe ud af et abonnement hurtigt.

  Det er dog værd at vide at bindingsperioder stort set er afskaffet helt blandt de mange teleselskaber, så Evercall er nok snarere reglen end de er undtagelsen på dette område.

  Overordnet set synes vi dog stadig at det er positivt, at der ikke er en bindingsperiode.

  Opsigelsesvarsel

  Evercall har et opsigelsesvarsel til udgangen af den indeværende måned, så her kan du relativt hurtigt komme ud af et abonnement. Mange teleselskaber har et ufravigeligt opsigelsesvarsel på 30 dage, så her skiller Evercall sig positivt ud fra resten.

  Oprettelsespriser

  Evercall kræver et engangsbeløb ved oprettelse af nye mobilnumre, hvilket er med til at gøre oprettelsen dyrere end hos andre udbydere. Normalt er der ellers gratis oprettelse, men hos Evercall kommer du til at betale et lille gebyr for dette.

  EU roaming vilkår

  Du kan tage din mobiltelefon med dig til EU-lande, og bruge den som var du hjemme i Danmark. Evercall har fri EU-roaming i alle deres mobilabonnementer, men dog en reduceret mængde EU-data i de større abonnementer.

  Særlige tilbud hos Evercall

  Evercall er et specielt teleselskab, da de også tilbyder erhvervsløsninger same white label-løsninger. Sidstnævnte bruges af andre teleselskaber og antenneforeninger, som så drives via Evercall med eget navn og logo.

  Gratis mødetelefon

  Evercall driver en gratis mødetelefon, som det kun koster almindelig takst at anvende. Denne kan eksempelvis bruges til hurtigt at sætte et møde op med flere parter, uden at der skal oprettes brugerkonti eller andet.

  Erhvervsløsninger

  Evercall tilbyder en række særlige erhvervsløsninger såsom omstillingsanlæg, erhvervstelefoni, mobilt bredbånd til virksomheden, samt en 4G-failover løsning til virksomheder hvor internetforbindelsen er en kritisk del af forretningen.

  Kundeservice hos Evercall

  Det er muligt at komme i kontakt med Evercall via telefon, e-mail og Facebook. Vi oplever generelt at der er hurtig respons hos Evercall på tværs af alle platforme, hvilket er positivt. Vi synes også det er en fordel at Evercall har en synlig e-mail adresse på hjemmesiden, så man ikke behøver at sidde og udfylde en kontaktformular på hjemmesiden.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om Evercall?

  Et kig på Google og Trustpilot indikerer, at Evercall er et mindre selskab som ikke har stort fokus på at indsamle anmeldelser. Der er nemlig kun nogle få hundrede anmeldelser, og af disse er den samlede bedømmelse lidt over middel.

  Kunderne er generelt tilfredse, men der er dog ikke mange nyere anmeldelser fra 2020 og fremefter.

  Fakta om Evercall

  Hvem ejer Evercall?

  Evercall ApS er et lille uafhængigt teleselskab med en simpel struktur. Det er desuden et rendyrket dansk selskab.

  Hvilke netværk bruger Evercall?

  Evercall benytter sig af Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk, og derudover har Evercall mulighed for at tilbyde IP-telefoni til lokale antenneforeninger.

  Tilbyder Evercall samlerabatter?

  Nej. Der er ingen officielle samlerabatter på Evercalls hjemmeside. Du kan muligvis forhandle dig frem til dette, hvis du skal have mere end ét abonnement, men ifølge hjemmesiden tilbydes det ikke.

  Hvilke abonnementer tilbyder Evercall?

  Evercall tilbyder mobiltelefoni til private, IP-telefoni til lokale antenneforeninger, samt erhvervsprodukter til små og mellemstore virksomheder.

  Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

  Skriv en kommentar