Siden indeholder annoncelinks. Læs mere

  CBB Mobil hed oprindeligt Club Blah Blah, men skiftede allerede i 2002 navn til det mere mundrette CBB Mobil. Siden årtusindeskiftet har CBB Mobil leveret billige mobilabonnementer til kunder i hele landet, og efterfølgende er mobilt bredbånd også kommet med på vognen. CBB Mobil er i dag et fuldt online-baseret teleselskab, og selvom selskabet har skiftet hænder er de stadig blandt de billigste og mest populære udbydere på markedet.

  Har du overvejet CBB Mobil, er denne guide til dig. Vi har analyseret abonnementerne, og klæder dig på til at træffe det rette valg.

  Bedste abonnementer fra CBB Mobil

  Fokus hos CBB Mobil er at tilbyde simple abonnementer til fordelagtige priser, hvilket de har gjort siden begyndelsen.

  Herunder har vi samlet de bedste abonnementer netop nu.

  Priser og abonnementer herunder er opdateret den 4. september 2023.

  Mobilabonnementer

  • Fri tale + 30 GB (EU 30 GB)
   99 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • CBB MIX (mobilabonnement inkl. valgfrie streamingtjenester)
   Fra 249 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Mobilt bredbånd

  Fordele

  • Stort udvalg af både mobilabonnementer og mobilt bredbånd til store og små behov. Her kan du spare penge, uanset om du er storforbruger eller ej.
  • Vælg selv om du vil have mobilt bredbånd til 4G- eller 5G-netværket.
  • CBB Mobil tjekker dækningen på din adresse, før du bestiller mobilt bredbånd. Du ved således på forhånd, hvilken hastighed du kan forvente.
  • Nemt at kontakte CBB Mobil via telefon, e-mail eller Facebook.
  • Generelt fornuftige priser på mobiltelefoner i webshoppen hos CBB Mobil, samt flere forskellige afbetalingsperioder at vælge imellem.
  • Hjemmeside er nem og overskuelig at finde rundt på, og det er nemt at administrere abonnementer.
  • Ved oprettelse af abonnement på mobilt bredbånd, kan du selv vælge om du vil tilkøbe billigt trådløst udstyr eller nøjes med SIM-kort. Der er ingen binding uanset hvad du vælger.

  Ulemper

  • Det er ikke muligt at købe mobiltelefon på afbetaling, før du har været kunde i mindst 3 måneder. Er du ny kunde må du derfor nøjes med at købe mobiltelefon uden afdrag, eller finde den hos andre butikker.
  • Fraværet af fysiske butikker betyder, at du ikke kan få personlig hjælp eller betjening hvis du har brug for det. Du må også vente på at SIM-kort og udstyr fremsendes med posten, hvilket normalt tager et par hverdage.
  • Mobilabonnementerne ændres ofte, og det kan være svært at holde styr på om du har det bedste abonnement til prisen efter et halvt år eller mere.
  • Selvom det er en fordel at slippe for bindingsperiode, betyder det også at du selv skal betale for udstyret når du bestiller mobilt bredbånd. Ultimativt kan du således ende med at sidde dyrere i det, end hvis du binder dig for 6 måneder hos en konkurrerende udbyder hvor udstyr kan lånes gratis.
  • Stadig ingen løsninger med eSIM til dem, der måtte ønske dette.

  Alternative udbydere

  Selvom CBB Mobil ligger i den billige ende og generelt er en populær og vellidt udbyder, er det en god idé at undersøge markedet før du træffer den endelige beslutning. Herunder har vi samlet et udpluk af de bedste alternativer til CBB Mobil, så du kan træffe det rette valg for du bestiller.

  Mobilabonnementer

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  DukaFra 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
  (Min. 59 kr.)
  GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
  (Min. 48 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 4. september 2023.

  Mobilt bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
  (Min. 49 kr.)
  DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
  (Min. 79 kr.)
  3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
  (Min. 100 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 4. september 2023.

  Vilkår hos CBB Mobil

  Det er ikke altid særlig spændende at læse det med småt, men det kan vise sig at tiden er godt givet ud. Ofte er det nemlig der du opdager fordyrende led i dit abonnement, og det kan i visse tilfælde gøre udslaget for om du vælger fra eller til.

  Vi har selvfølgelig gennemgået nogle af de vigtigste parametre ved CBB Mobil, så du kan blive klogere på deres måske vigtigste vilkår.

  Bindingsperiode

  CBB Mobil har fjernet bindingsperioderne helt fra alle deres abonnementer. Uanset om du bestiller et mobilabonnement eller mobilt bredbånd, har du således nul måneders binding. Dette er for mange en rar tryghed at have, da man således altid kan komme ud af abonnementet hvis man ønsker det.

  Opsigelsesvarsel

  • Mobilabonnementer: Til månedens udgang.
  • Mobilt bredbånd: Til månedens udgang.

  Hos CBB Mobil er det muligt at opsige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til udgangen af måneden. Det betyder at uanset om du opsiger dit abonnement den 1. marts eller den 30. marts, vil din sidste dag som betalende kunde være den 31. marts.

  Vi synes at dette er et gunstigt vilkår, da du i mange tilfælde kan slippe ud af dit abonnement meget hurtigere end hos konkurrenterne.

  Oprettelsespriser

  Der er ingen oprettelses- eller leveringsgebyrer hos CBB Mobil, og fra dag 1 betaler du således kun for selve abonnementet. Dette er en stor fordel, da et oprettelsesgebyr alene kan udgøre en hel måneds abonnement.

  EU roaming vilkår

  Hos CBB Mobil gælder de almindelige vilkår for brug af mobiltelefonen i udlandet. I EU-lande er du således undtaget for roaming takster, så længe du holder dig inden for den begrænsede datamængde i dit abonnement.

  Det er dog værd at være opmærksom på at nogle abonnementer hos CBB Mobil er såkaldte DK-abonnementer, som kun kan bruges i Danmark.

  Særlige tilbud hos CBB Mobil

  Selvom CBB Mobil har et relativt simpelt udvalg af produkter, udmærker de sig alligevel på enkelte fronter. Herunder har vi samlet de vigtigste tilbud og detaljer fra CBB Mobil.

  DK-abonnementer

  Hvis du ikke er den rejselystne type, er der ingen grund til at betale ekstra for et EU-abonnement måned efter måned. Dette har CBB Mobil også luret, og derfor tilbyder de altid forskellige billige mobilabonnementer som kun kan bruges i Danmark.

  Mobilabonnementer med musikstreaming

  Er du vild med musik? Hos CBB Mobil kan du få et mobilabonnement med musik inkluderet i prisen, så du kan lytte til dine favoritnumre på farten og i hjemmet. Det hedder CBB MIX, og består af mobilabonnement samt 2-6 valgfrie streamingtjenester.

  Mobiltelefoner på afbetaling

  CBB Mobil har en stor webshop, hvor du kan købe mobiltelefoner på attraktive afbetalingsordninger. Ordningerne er selvfølgelig rentefrie, men kræver desværre at du har været kunde i mindst 3 måneder først.

  Ingen binding

  Der er ingen binding på abonnementer hos CBB Mobil, og samtidig er der lavt opsigelsesvarsel. Det giver dig den bedst mulige fleksibilitet, så du ikke er fastlåst i et abonnement i længere tid end højst nødvendigt.

  Kundeservice hos CBB Mobil

  Hos CBB Mobil kan du nemt komme i kontakt med kundeservice. Lidt overraskende er det måske endda, at du kan komme i kontakt med kundeservice ad flere kanaler end hos ejeren Telenor.

  CBB Mobil yder nemlig kundeservice via telefon, e-mail og Facebook, hvilket betyder at du som kunde altid har hjælpen inden for rækkevidde.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om CBB Mobil?

  CBB Mobil har fået et voldsomt stort antal anmeldelser på Trustpilot, samt en håndfuld anmeldelser på Google. Den samlede bedømmelse af CBB Mobil er rigtig god, og størstedelen af kunderne er yderst tilfredse.

  Blandt de kritiske anmeldelser findes mange forskellige problemstillinger, fra lange leveringstider til utilstrækkelig dækning i bestemte områder. Der er med andre ord ikke nogle tendenser at tyde blandt anmeldelserne, og vores vurdering er derfor at CBB Mobil overordnet set er et ganske fornuftigt teleselskab.

  Fakta om CBB Mobil

  Hvem ejer CBB Mobil?

  Telenor ejer CBB Mobil, og har gjort det siden 2004. CBB Mobil er i dag fuldt integreret i Telenor-koncernen. I 2009 blev Bibob desuden opkøbt og lagt ind under CBB Mobil, og i 2016 blev Bibob til CBB Mobil.

  Hvilke netværk bruger CBB Mobil?

  Da Telenor er ejeren af CBB Mobil, benytter CBB Mobil sig af Telenors og Telias sammenlagte mobile netværk.

  Tilbyder CBB Mobil samlerabatter?

  Der tilbydes ingen samlerabatter hos CBB Mobil, men generelt er priserne også i den lave ende. Det kan derfor diskuteres om samlerabatter er nødvendige i dette tilfælde.

  Hvilke abonnementer tilbyder CBB Mobil?

  CBB Mobil tilbyder flere forskellige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til brug på farten og i hjemmet. Der er ingen binding i nogle af disse abonnementer, ej heller oprettelsesgebyrer.

  Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

  Skriv en kommentar