Siden indeholder annoncelinks. Når du køber via links på denne side, kan vi modtage kommission. Læs mere

  Boxer startede oprindeligt som en udbyder af TV via antenne, og havde starten et specielt koncept. Hvor det førhen var normalt at købe en fast TV-pakke med en række forudbestemte kanaler, var det hos Boxer muligt at sammensætte sin egen pakke med en række valgfrie TV-kanaler.

  I dag er Boxer mere end “bare” TV og udbyder således også hurtigt bredbånd via fiber, kabel-TV stikket og telefonstikket. De har også et godt udvalg af digitale TV-løsninger, hvor klassisk flow-TV er kombineret med streamingtjenester.

  Hvis du overvejer et abonnement hos Boxer, har vi samlet alle de vigtigste informationer lige her.

  Bedste abonnementer fra Boxer

  Som nævnt tilbyder Boxer både TV og bredbånd. Herunder har vi samlet de bedste abonnementer fra Boxer.

  Priser og abonnementer herunder er opdateret den 26. marts 2021.

  Bredbånd

  • 1000 Mbit (via kabel-TV stikket)
   249 kr./md.
   6 mdr. binding
   Bestil her
  • 1000 Mbit (via fibernettet)
   Fra 319 kr./md.
   6 mdr. binding
   Bestil her

  TV-pakker

  • Boxer Streaming (kræver bredbånd)
   Viaplay, Discovery+, TV2 Play og 15 kanaler
   249 kr./md.
   6 mdr. binding
   Bestil her
  • Boxer Flex8
   Vælg selv 8 kanaler
   439 kr./md.
   2 mdr. binding
   Bestil her

  Fordele

  • Dækker næsten alle adresser i landet. Da Boxer samarbejder med både TDC og en bred vifte af fiberselskaber, er der god chance for at du kan få bredbånd fra Boxer.
  • TV kræver ikke kabler i jorden. Boxer installerer en antenne på din adresse, så du slipper for et større installations- og monteringsarbejde.
  • Fornuftige priser. Særligt på bredbånd er Boxer meget konkurrencedygtige, så her kan der være mange penge at spare.
  • God pris på TV, hvis du vælger et Boxer Streaming-abonnement. Her kan du spare mange penge, da du både får TV-kanaler samt populære streamingtjenester inkluderet i abonnementet.

  Ulemper

  • Fiberbredbånd er lidt dyrere i nogle områder, heriblandt Midtjylland. Boxer er derfor ikke altid billigst, hvis du ønsker hurtigt internet via fiber.
  • Sport er dyrt. Uanset om du vælger bland-selv pakkerne eller streamingpakkerne, er det dyrt hvis du vil se sport via Boxer.
  • På trods af at de klassiske TV-pakker har høj fleksibilitet, er den samlede pris også høj.
  • Der er ikke valgfrihed ift. trådløst udstyr. Her får du blot tilsendt en pakke med standardudstyr, som hører til dit abonnement.

  Alternative udbydere

  Før du vælger Boxer, er det en god idé at undersøge markedet grundigt og kortlægge dine behov. Det kan nemlig sjældent betale sig at vælge det første og det bedste, så vær sikker på at du kender dine muligheder. Ellers kan du risikere at binde dig til et abonnement i 6 måneder, uden du egentlig har brug for det.

  Bredbånd

  UdbyderInfoPriser
  KviknetOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 199 kr./md. »
  (Min. pris 1.194 kr.)
  FastspeedOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 249 kr./md. »
  (Min. pris 1.494 kr.)
  HiperOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 229 kr./md. »
  (Min. pris 1.572 kr.)
  TelenorOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, ingen binding.Fra 249 kr./md. »
  (Min. pris 249 kr.)
  Priser og produkter er opdateret den 10. november 2021.

  TV-pakker

  UdbyderInfoPriser
  YouSeeBland-selv pakker, inkl. streamingtjenester, 6 mdr. binding.Fra 309 kr./md. »
  (Min. pris 2.552 kr.)
  Waoo26, 38, 62 kanaler eller bland-selv, 6 mdr. binding.Fra 299 kr./md. »
  (Min. pris 1.893 kr.)
  Stofa24, 36, 57 kanaler eller bland-selv, inkl. streamingtjenester, 6 mdr. binding.Fra 274 kr./md. »
  (Min. pris 1.644 kr.)

  Vilkår hos Boxer

  Før du bestiller et abonnement hos Boxer, er det en god idé at kende deres vilkår og betingelser. Vi synes blandt andet det er interessant at kende bindingsperioderne, opsigelsesvarslet, samt priser på oprettelse.

  Bindingsperiode

  • Traditionel TV-pakke: 2 måneder.
  • Streamingpakke med TV: 6 måneder.
  • Bredbånd: 6 måneder.

  Boxer afviger ikke fra normen, hvad angår deres bindingsperioder på abonnementer. Vi synes dog det er positivt at man kun har 2 måneders binding på de traditionelle TV-pakker, da det her kan være rart at vælge fra eller til efter sæson. Nogle ser måske mere TV om vinteren end om sommeren, og omvendt. Derfor er det rart med denne fleksibilitet.

  Opsigelsesvarsel

  • TV-pakker: Indeværende måned + 30 dage.
  • Bredbånd: 30 dage.

  Boxers opsigelsesvarsler er i den høje ende, særligt hvad angår TV-pakker. Her skal du som minimum betale for 30 dage udover den nuværende måned, og det kan således være svært at komme hurtigt ud af et abonnement uden at betale for det.

  På bredbånd følger Boxer de generelle vilkår, som vi også ser hos andre selskaber, og her kræves derfor bare et varsel på 30 dage.

  Oprettelsespriser

  Der betales ikke noget for oprettelse af nye abonnementer hos Boxer, hvilket er positivt. Du slipper derfor for et højt gebyr, når du kommer ind som ny kunde.

  Boxer har på dette punkt gunstige vilkår, da det ellers er normalt at kræve betaling for oprettelse.

  Leveringspriser

  Det koster heller ikke noget at få leveret udstyr til dit abonnement hos Boxer, hvilket også er positivt. Nogle steder betaler man ellers selv for levering af udstyr, men det hører efterhånden til sjældenhederne.

  Særlige tilbud hos Boxer

  Herunder har vi samlet de tilbud, som vi synes er mest interessante. Boxer har ikke et særligt stort produktudvalg, men alligevel synes vi at de har enkelte produkter som skiller sig lidt ud.

  Streamingpakker

  Boxer har samlet klassisk TV i pakker med tilhørende streamingtjenester, og tilbuddene er faktisk ret attraktive hvis du i forvejen abonnerer på de inkluderede streamingtjenester. Samtidig kan du nyde en hyggestund med klassisk TV som du kender det, hvilket mange holder meget af.

  Fleksible TV-pakker

  I modsætning til andre TV-selskaber, hvor pakkerne er sammensat på forhånd, tilbyder Boxer fuld frihed i deres traditionelle TV-pakker. Her kan du altså helt selv vælge til eller fra, alt efter hvilke kanaler du ønsker at kunne modtage.

  Kundeservice hos Boxer

  Boxer har et unikt koncept i forhold til kundeservice, da de samarbejder med en lang række forhandlere over hele landet (find nærmeste forhandler her). Det betyder at du kan gå til en af disse forhandlere og få leveret udstyr, hvis du eksempelvis gerne vil kunne se TV med det samme.

  De lokale forhandlere omfatter blandt andet:

  • Euronics
  • Expert
  • Elgiganten
  • Panasonic Center
  • Power

  Herudover er det selvfølgelig også muligt at få kontakt til Boxer via telefon eller e-mail, og de svarer ligeledes på forefaldende spørgsmål via Facebook.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om Boxer?

  Tusindvis af kunder har anmeldt Boxer på både Trustpilot og Google. Den gennemsnitlige bedømmelse er god, og Boxer får generelt ros for at have en hurtig og smidig kundeservice.

  Enkelte anmeldelser handler dog også om at priserne synes for høje, og disse ser generelt ud til at være møntet på TV-abonnementerne. Det er også her at enkelte kunder har haft problemer, da Boxer TV kræver et særligt kort for at fungere.

  Fakta om Boxer

  Hvem ejer Boxer?

  Boxer blev grundlagt i 2006 og var oprindeligt et datterselskab af svenske Boxer TV Access (som ejes af Teracom Group). Senere hen godkendte man dog et salg til Syd Energi, der efterfølgende fusionerede med Eniig og blev til Norlys. Norlys er Danmarks største energi- og telekoncern, og Boxer er blandt andet kommet i selskab med Stofa.

  Hvilke netværk bruger Boxer?

  Boxer benytter sig af det landsdækkende antennenet, hvor de leverer digitalt TV via folks egne antenner.
  Herudover lejer Boxer sig ind på infrastruktur landet over, så de kan tilbyde forskellige typer af bredbånd til størstedelen af alle danske husstande.

  Tilbyder Boxer samlerabatter?

  Boxer tilbyder ikke deciderede samlerabatter, men du kan dog opnå en lavere pris på TV og bredbånd hvis du vælger en streamingpakke til dit bredbåndsabonnement. Ved at gøre dette, kan du få billigere TV end hvis du modtager det via antenne.

  Hvilke abonnementer tilbyder Boxer?

  Boxer tilbyder traditionelt TV, streamingpakker, samt bredbånd via landsdækkende infrastruktur. TV-pakkerne sammensætter du selv efter behov, mens bredbåndsabonnementerne altid leveres med højest mulige hastighed.

  Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

  Skriv en kommentar