Siden indeholder annoncelinks. Når du køber via links på denne side, kan vi modtage kommission. Læs mere

    Hvor finder du det billigste fibernet, og hvad koster det? Vi har sammenlignet over 40 udbydere, og fundet besparelser på op til 2.000 kroner om året. Find billigt fibernet her.

    Priser: Her er fibernet billigst

    Vi har sammenlignet priser på fibernet siden 2019. Selvom priserne er steget en smule, kan du stadig spare mange penge. Se herunder, hvor du finder det billigste fiberbredbånd netop nu.

    1
    Jetnet
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router kan lejes (20 kr./md.)
    Fra 239 kr./md.
    Min. pris 1434 kr.
    2
    Telenor
    • Hastighed op til 2500 Mbit/s
    • Ingen binding
    • Router medfølger
    Fra 269 kr./md.
    Min. pris 269 kr.
    3
    Bolignet
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger ikke
    Fra 269 kr./md.
    Min. pris 1614 kr.
    4
    Kviknet
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • Ingen binding
    • Router medfølger
    Fra 279 kr./md.
    Min. pris 279 kr.
    5
    Hiper
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger
    Fra 279 kr./md.
    Min. pris 1674 kr.
    6
    Telia
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger
    Fra 279 kr./md.
    Min. pris 1674 kr.
    7
    Fastspeed
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger
    Fra 299 kr./md.
    Min. pris 1794 kr.
    8
    Stofa
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger
    Fra 319 kr./md.
    Min. pris 1934 kr.
    9
    YouSee
    • Hastighed op til 2500 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger
    Fra 329 kr./md.
    Min. pris 2372 kr.
    10
    Norlys
    • Hastighed op til 1000 Mbit/s
    • 6 mdr. binding
    • Router medfølger
    Fra 379 kr./md.
    Min. pris 2274 kr.

    #1 Jetnet – 100 Mbit fra kun 239 kr./md.

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Hvis du vil have det billigste fibernet på markedet, skal du vælge Jetnet. Her skal du ikke betale ekstra for en trådløs router, men kan til gengæld købe din egen trådløse router efter behov. Det er smart, fordi du kan spare penge, samtidig med at du får et trådløst netværk der passer til din bolig.

    Det er længe siden, at fibernettet skulle åbnes for konkurrerende udbydere. Det har resulteret i en række nye udbydere, der konkurrerer på prisen for at vinde kundernes gunst. Et af de nyeste skud på stammen er Jetnet, som er ejet af Fastspeed.

    Hos Jetnet får du billigt fibernet, og de har samarbejder med en lang række fiberselskaber i hele landet. Der er altså gode muligheder for at du kan blive tilsluttet via Jetnet, og spare penge på den månedlige abonnementspris.

    Jetnet adskiller sig fra Fastspeed ved at tilbyde lavere hastigheder til en lavere pris, og hos Jetnet har du valget mellem at købe din egen router, eller leje en billig router. Du bestemmer altså helt selv, hvilket udstyr du vil have.

    #2 Telenor – højeste hastighed og ingen binding

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Telenor har intensiveret deres jagt på nye kunder, og distancerer sig fra andre udbydere på et centralt punkt: Bindingsperioden. Hos Telenor er der ingen binding, og det er et stort plus hvis du ønsker maksimal fleksibilitet. Den trådløse router får du stadig med gratis, men du kan også opgradere denne til en Wi-Fi 6 router mod en beskeden merpris.

    Telenor adskiller sig fra andre udbydere, da de ikke har binding på fibernet. Du kan altså altid komme ud af abonnementet, uden at være bundet i en længere periode. Der er desuden gode chancer for at du kan få Telenor, da de har aftaler med flere fiberselskaber over hele landet.

    Udover at tilbyde billigt fibernet uden binding, får du også en gratis trådløs router med i prisen. Er du interesseret i den nyeste teknologi, kan du også få en af markedets hurtigste Wi-Fi 6 routere med til dit abonnement. Den koster en smule ekstra, men er pengene værd hvis du har problemer med signalet i boligen.

    #3 Bolignet – billige fiberforbindelser i det meste af landet

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: I nogle områder kan Bolignet levere billigt fiberbredbånd. Det kan lade sig gøre, fordi der ikke medfølger en trådløs router, men også fordi de ikke bruger en masse penge på store reklamekampagner. Af samme grund lever Bolignet måske et stille liv, men de er værd at tjekke hvis du ønsker at spare penge.

    Bolignet har et relativt simpelt udvalg af produkter. For nyligt gik de væk fra deres “en forbindelse, en pris”-koncept, hvor de kun tilbød 1000 Mbit til en fast pris. I stedet tilbyder de nu flere hastigheder til forskellige priser.

    Fibernet fra Bolignet ligger prismæssigt blandt markedets billigste, og de har aftaler med de fleste fiberselskaber i Danmark. Du kan altså være sikker på at få fiberbredbånd hos Bolignet, hvis din bolig er koblet på et af de mange åbne fibernet – blandt andet TDC, Fibia, EWII, m.fl.

    Du skal være opmærksom på at der hos Bolignet ikke medfølger en trådløs router, så den skal du selv købe. Til gengæld får du frihed til selv at vælge trådløst udstyr, og kan beholde det efter opsigelse af abonnementet.

    #4 Kviknet – billigt fibernet uden binding

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Vi har et godt indtryk af Kviknet, og prismæssigt kan alle være med: Du kan nemlig vælge imellem flere forskellige hastigheder, og det er ligeledes muligt at tilvælge en række ekstra avancerede services hvis dette ønskes. Kviknet er således et godt valg til den avancerede bruger, der gerne vil have en god internetforbindelse.

    Kviknet er en god udbyder af fibernet, og de er ligeledes blandt markedets billigste udbydere. Her får du gratis udstyr med i prisen, samt mange valgmuligheder for dem der ønsker ekstra services inkluderet i abonnementet. Der er ingen binding på deres abonnementer, så du kan altid opsige eller skifte hastighed.

    Du har hos Kviknet mulighed for at vælge imellem forskellige hastigheder alt efter dit behov, og derfor kan der være penge at spare hvis dit behov er mindre end andres. Derudover er Kviknet etableret i 2013, men blev i 2022 opkøbt af Ewii. Indtil videre fortsætter de som uafhængig internetudbyder med egne produkter.

    #5 Hiper – flere billige abonnementer at vælge imellem

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Hiper udmærker sig ved at tilbyde flere hastigheder på fibernettet, og da de lejer sig ind på fibernettet i store dele af landet kan du med stor sandsynlighed få et abonnement her. Vi har kun gode oplevelser med Hiper, og synes blandt andet at kommunikationen er velfungerende.

    TDC-ejede Hiper presser fortsat priserne, og kan i mange dele af landet levere fibernet til priser der er blandt de laveste på markedet. Hiper har ad flere omgange været blandt de første til at forhandle aftaler på plads med forskellige privatejede fibernetværk, og de har derfor medvirket til at sikre et mere åbent fibernetværk hvor forskellige udbydere kan levere deres produkter i store dele af landet.

    Hos Hiper er trådløs router altid inkluderet i abonnementet, og du behøver derfor ikke tilkøbe eget udstyr.

    #6 Telia – lave priser på små forbindelser

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Telia har overordnet set fornuftige priser på deres fiberabonnementer, men det er dog begrænset hvor i landet du kan gøre brug af deres tilbud. Dog er de begyndt at komme efter det, så vi anbefaler at du laver et adressetjek på deres hjemmeside. Der medfølger trådløs router til alle bredbåndsabonnementer, og du kan få rabat på en lang række streamingtjenester.

    Telia udmærker sig særligt på deres små fiberforbindelser på 100/100 Mbit/s og opefter, da de er relativt billige. Du kan altså spare lidt penge ved at vælge fibernet fra Telia, og da de lejer sig ind hos flere store leverandører kan du med stor sandsynlighed blive kunde hos Telia hvis du allerede har kabler gravet i jorden nær din grund.

    Med Telia får du også alt udstyr inkluderet i abonnementet, så du ikke skal ud og købe dette separat. Ydermere kan du få rabat på en lang række streaming- og underholdningstjenester, så internetforbindelsens eventuelle merpris kan tjenes hjem via disse besparelser.

    #7 Fastspeed – billigt fibernet i store dele af landet

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Fastspeed sparker stadig fra sig, og dækker stadigt større dele af landet med hurtigt og billigt fibernet. Senest er de kommet på Jysk Energis fibernet, og der forhandles løbende med fiberselskaber over hele landet. Fastspeed har altid gratis oprettelse, og trådløs router er inkluderet i prisen. Her kommer du altså i gang med hurtigt fibernet, uden at betale en høj pris.

    I skrivende stund har Fastspeed nok et af landets bedst dækkende fibernet-produkter, da de har aftaler med størstedelen af de store leverandører over hele landet. Det inkluderer blandt andet Fibia, Nord Energi, Energi Fyn, Norlys, EWII, Jysk Energi og TDC.

    Desværre er priserne stadig forskellige alt efter hvor du bor i landet, og i nogle områder kan prisen være relativt høj. Dette gælder dog ikke kun hos Fastspeed, men er nok nærmere et generelt problem som skyldes fiberleverandørernes prissætning.

    Hos Fastspeed får du ofte en række bonusgaver med til dit abonnement, i form af prøveperioder på streaming- og sikkerhedstjenester.

    #8 Stofa – hurtigt fiberbredbånd til fornuftig pris

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Stofa tilbyder ikke bare fiberbredbånd, man også hurtigt trådløst netværk. Med deres 1000 Mbit fiber-abonnement får du således WifiGaranti, som kort fortalt betyder at de stiller et antal trådløse enheder til rådighed, så hele din bolig kan dækkes med stærkt signal og høje hastigheder. Det er smart, hvis du gerne vil have fuldt udbytte af dit fiberbredbånd.

    Stofa er måske ikke den billigste udbyder på markedet, men deres produkter er alligevel interessante. Vil du have hurtigt 1000 Mbit fiberbredbånd, vil du sikkert også have hurtigt trådløst netværk. Det kan Stofa levere, og det endda uden at du selv skal ud og håndplukke egnet udstyr. Stofa WifiGaranti er totalløsningen til dig, der bor i hus, og som gerne vil have hurtigt internet i alle hjørner.

    Udover 1000 Mbit kan Stofa også tilbyde en billigere forbindelse på 200/200 Mbit, som koster en smule mindre.

    #9 YouSee – billigt fiberbredbånd i boligforeninger

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Prismæssigt ligger YouSee i den dyre ende, med undtagelse af nogle boligforeninger. Her kan der nemlig være rabatter at hente, så priserne kommer ned på et ganske fornuftigt leje. Derudover er det værd at bemærke, at YouSee har butikker i de fleste større byer, hvor du kan få personlig betjening.

    YouSee er den største udbyder i Danmark, og dækker mange adresser landet over. De har ikke været så hurtige til at komme på fibernettet, men efterhånden er de begyndt at komme efter det. Bor du i en boligforening, kan du være heldig at få YouSee bredbånd til fornuftige priser.

    Hos YouSee kan du få fiberbredbånd med hastigheder fra 200/200 Mbit/s og opefter. Som en af de eneste udbydere i Danmark kan du faktisk få hastigheder på op til 2500/2500 Mbit/s, men dette er mere end hvad de fleste har brug for.

    Det er også muligt at tilvælge en såkaldt “WiFi Booster” til 19 kroner pr. måned, hvorved du får bedre og hurtigere netværk i din bolig.

    #10 Norlys – fiberbredbånd med mulighed for hurtigt Wi-Fi

    Gå til udbyder og se pris

    Vi mener: Hos Norlys er priserne i den høje ende. Det skyldes naturligvis at Norlys kun tilbyder 1000 Mbit, og prismæssigt distancerer de sig ikke meget fra andre udbydere og deres 1000 Mbit-forbindelser. Hos Norlys kan du for 20 kroner ekstra få “Internet Plus”, som inkluderer op til 4 Wi-Fi enheder. Dette er et godt valg for dig, der ønsker hurtigere og bedre netværk i din bolig.

    Efter Norlys valgte at lukke Boxer, har de overtaget deres internet- og TV-kunder. Derfor tilbyder Norlys også fiberbredbånd, men udvalget begrænser sig til 1000 Mbit. Som noget særligt kan du dog vælge mellem et almindelige abonnement eller “Internet Plus”, hvor sidstnævnte koster 20 kroner ekstra pr. måned. Med Internet Plus får du bedre og hurtigere netværk med op til 4 Wi-Fi enheder, og de 20 ekstra kroner kan altså hurtigt tjene sig selv ind igen.

    Norlys er efterhånden begyndt at dække større dele af Danmark, så vi anbefaler at du laver et adressetjek på deres hjemmeside. Priserne er faste, uanset hvilket fibernet du er koblet på.

    Sådan fandt vi det billigste fibernet

    Hos Telefakta har vi overvåget markedet siden 2019. Vi har set markedet ændre sig med årene, i takt med at flere fiberselskaber har åbnet deres infrastruktur for konkurrerende udbydere. Denne åbnings-proces har dannet grobund for en hidtil uset konkurrence om kunderne, og der kan være mange penge at spare hvis du ser dig for.

    I vores sammenligning af fiberbredbånd på tværs af udbydere, kunne vi konstatere at priserne svinger en del. Der er ikke nævneværdig forskel på produkterne, så du kan altså spare mange penge ved at undersøge markedet. Vi fandt besparelser på helt op til 2.000 kroner om året eller mere, så der er altså stort besparelsespotentiale.

    Til denne undersøgelse har vi fundet frem til det billigste fibernet, og rangeret dem efter en række kriterier: Pris per måned, gebyrer, abonnementsvilkår og kundeservice.

    Pris er selvfølgelig vægtet højest, men gebyrer og abonnementsvilkår vejer også med i den samlede bedømmelse. Endelig har kundeservice også betydning, da der skal være hjælp at hente når vi har brug for det.

    Som led i vores undersøgelse har vi:

    • Analyseret og rangeret mere end 40 udbydere.
    • Sammenlignet over 250 forskellige abonnementer.
    • Holdt os opdaterede på SDFIs tal på teleområdet.

    Åbne fibernet giver billigere internet

    Hvor de forskellige energiselskaber førhen har siddet tungt på deres eget fibernet og selv stået for levering af indhold (bredbåndsabonnementer, TV, telefoni m.m.), ser vi i disse år en radikal forvandling.

    Før var det normalt sådan at fiberselskabet i dit område gav dig et begrænset antal valgmuligheder, så du eksempelvis kun havde valget mellem én eller to udbydere. I mange år var Waoo og Stofa eksempelvis ene-leverandører på store dele af fiber-infrastrukturen i hele landet, men disse lokale og regionale monopoler er man for alvor ved at bryde op med nu.

    I takt med at flere konkurrerende udbydere er kommet til markedet, har der også været stigende interesse for at åbne op for de forskellige fibernet. Med lanceringen af OpenNet-platformen, som oprindeligt blev stiftet i 2018 af Eniig (nu Norlys), er det nu også blevet muligt at samle infrastrukturen på én platform hvorfra den kan forbindes til flere udbydere landet over. Udfordringen har ellers førhen været at de enkelte fibernetselskaber skulle opbygge deres egen wholesale-platform, hvis de skulle leje kapaciteten ud til andre udbydere. En mildt sagt svær opgave for et lille fibernetselskab, der måske ikke har den tekniske eller økonomiske kapacitet til dette.

    I skrivende stund, februar 2022, er følgende fibernetværk en del af OpenNet-platformen:

    • TDC
    • GlobalConnect (Onefiber)
    • Verdo
    • Nord Energi
    • Thy-Mors Energi
    • RAH Net
    • Norlys
    • Fibia
    • SEF Energi

    Flere kommer dog til løbende, og listen vokser derfor hele tiden. Der eksisterer nemlig mange små fibernetselskaber landet over, som i fremtiden forhåbentlig tilslutter sig platformen.

    Dit fibernet bliver (måske) billigere i fremtiden

    Måske bor du i et område hvor fibernettet er lukket land for konkurrerende udbydere, og du har således kun adgang til en enkelt udbyder. Det betyder ikke nødvendigvis at din pris er høj, men den er højst sandsynligt højere end hos de billigste udbydere.

    Vi ved at det er lukrativt for de forskellige udbydere at opbygge en stor kundebase, da hver kunde har en høj livstids-værdi. Og i takt med at de billige udbydere får opbygget en større kundebase, stiller det dem selvfølgelig også bedre når der skal forhandles nye priser.

    Når der åbnes op for fibernettet, kan du altså se frem til at spare penge på din internetforbindelse i fremtiden.

    Sådan er dækningen på fibernettet i dit område

    Fibernettet er godt udbredt i store dele af Jylland, hvilket måske primært skyldes at det direkte overlapper dækningen på det gamle kobbernet. I store dele af hovedstadsområdet og andre storbyer har interessen for at udrulle fibernet ikke været helt så stor, hvilket formentlig skyldes at der allerede var god dækning med andre teknologier – deriblandt COAX (kabel-TV nettet) samt mobilt bredbånd.

    Dækningskort over fibernettet i Danmark
    Dette dækningskort fra Tjekditnet.dk viser hvor fibernettet er mest udbredt.
    Farveforklaring: Lysegrøn = tæt på 100 %, Rød = tæt på 0 %.

    Som det kan ses på kortet er hele Trekantområdet og de fleste omkringliggende kommuner godt dækket, mens der er mange røde områder på Sjælland og Lolland-Falster. Langs den sparsomt befolkede del af den jyske vestkyst samt nord for Aarhus er der også flere røde områder, hvor det formentlig ikke har kunnet betale sig at etablere fibernet. Områderne er meget tyndt befolkede, og etablering af fibernet er således en dyr investering.

    Vi ved dog at flere af de store energiselskaber samt TDC er i fuld gang med at udvide fibernettet i nye områder, så det er formentlig bare et spørgsmål om tid før fibernettet kommer til et område nær dig – og således også til din adresse.

    Beregning: Så meget sparer du med det billigste fibernet

    Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger en billigere udbyder af fibernet på din adresse. Det viser vores udregninger, som er baseret på priseksempler fra forskellige udbydere.

    Priserne i denne beregning er hentet den 27. april 2021 fra udbydernes websites.

    Udregning baseret på 1000/1000 Mbit fibernet

    • Dyreste udbyder: 499 kr./md. (5.988 kr./år)
    • Billigste udbyder: 299 kr./md. (3.588 kr./år)

    Samlet besparelsespotentiale: 2.400 kr./år

    Vi har i ovenstående udregning ikke taget højde for oprettelses- og etableringsomkostniner, samt eventuelt medfølgende udstyr. Vi kan dog konstatere at der ikke er store prisforskellige op disse poster, og at det i mange tilfælde er inkluderet i abonnementet uden merpris.

    Du kan i visse tilfælde komme ud for at skulle betale en højere etableringspris for fibernet, hvis der eksempelvis skal nedgraves et kabel over et større antal meter end hvad der som standard er inkluderet hos udbyderen.

    Sådan finder du det billigste fibernet

    At finde det billigste fibernet handler ikke blot om at finde den billigste pris per måned. Der er også en lang række andre faktorer, der har indflydelse på din endelige pris. Du skal derfor kigge på mere end blot den månedlige pris, hvis du skal finde den billigste udbyder af fibernet på din adresse.

    Find udbyder på Tjekditnet
    På SDFIs side Tjekditnet.dk finder du nemt overblik over mulighederne på din adresse.

    1. Tjek dækningen på din adresse

    Du tjekker bedst dækningen på din adresse ved at lave et opslag på Tjekditnet.dk. De trækker data direkte fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI), og du får derfor præcist svar på hvilke udbydere der kan levere til din adresse.

    Vær dog opmærksom på at resultatlisten hos Tjekditnet ikke altid er udtømmelig, så det kan stadig godt betale sig at lave et adresseopslag hos den ønskede udbyder.

    2. Tjek gebyrerne (oprettelse, levering, m.m.)

    Oprettelsesgebyrer og leveringsomkostninger kan være med til at trække prisen op på kort sigt. Husk derfor at tjekke hvilke ekstra omkostninger der er forbundet med oprettelse hos en specifik udbyder. Mange udbydere tilbyder i dag gratis oprettelse og levering, og du kan derfor være heldig at få samme tilbud hos andre udbydere.

    3. Tjek etableringsomkostninger

    Der kan i nogle tilfælde være omkostninger forbundet med at etablere fibernet på din adresse, og dette kan bevirke at fibernet ikke altid er den billigste løsning på kort sigt. Eksempelvis opererer de fleste udbydere med at maksimalt antal meter der kan graves ind på din matrikel, før det koster ekstra. Hvis der eksempelvis skal nedgraves 50 meter kabel ind på din matrikel, kan du således risikere at skulle betale ekstra for etableringen af det fysiske kabel.

    4. Tjek hvilket udstyr der medfølger

    Forskellige udbydere leverer forskelligt udstyr i pakkerne. Som regel medfølger der en udmærket trådløs router som giver fin dækning i det meste af boligen, men hvis du bor i et stort hus kan det medleverede udstyr ikke altid dække alle hjørner og kroge af huset.

    Andre udbydere inkluderer slet ikke trådløst udstyr i deres abonnementer, og forventer i stedet at du selv har dette. Afhængigt af din boligs størrelse kan trådløst udstyr koste alt fra 1000 kroner og opefter.

    5. Vælg fibernet der passer til dit behov

    Selvom 1000 Mbit fibernet sælges som “den bedste forbindelse”, er det ikke altid du kan udnytte en sådan hastighed fuldt ud. Flere udbydere tilbyder endnu billigere alternativer, eksempelvis 100 Mbit eller 300 Mbit, og disse forbindelser er i mange tilfælde mere end rigeligt til at dække de fleste behov. Vil du gerne have det billigste fibernet på din adresse, behøver du således ikke altid gå efter den hurtigste forbindelse.

    Fakta om billigt fibernet

    Hvordan fungerer fiberbredbånd?

    Fibernettet leveres gennem lyslederkabler, som er gravet ned i jorden. I forbindelse med udrulning af fibernet, ser man ofte store kabelruller med orange kabler. Disse kabler er lyslederkabler, som lægges i jorden og senere føres helt ind til hver matrikel.
    Lyslederkablerne er ført til en række centraler over hele landet, hvor udbyderne har deres udstyr stående. Det er herigennem at du får forbindelse til internettet.
    I modsætning til andre teknologier, eksempelvis xDSL og COAX, kan fibernettet fungere over længere afstande uden tab af hastighed eller stabilitet.

    Kan jeg få fibernet?

    Du kan altid tjekke på SDFIs hjemmeside, Tjekditnet.dk, om du har adgang til fibernettet på din adresse. Her vil det fremgå om du har adgang til fibernettet, samt hvilke udbydere du kan blive kunde hos.
    Hvis du ikke kan få fibernet, må du vente til det bliver gravet ned i dit område. Du kan fremskynde dette ved at gå sammen med naboerne og indsende en ansøgning til Bredbåndspuljen, hvorefter I vil kunne få et tilskud til etableringsarbejdet.

    Hvad koster fibernet?

    I takt med at fibernettet udrulles i flere områder af landet, kan du med stor sandsynlighed blive forbundet uden at det koster dig noget. Efterfølgende skal du blot betale den månedlige pris for abonnementet, og denne ligger sædvanligvis på mellem 249 og 499 kroner. Prisen varierer alt efter hvilke udbydere og hastigheder du har adgang til på din adresse.

    Hvad er alternativerne til fibernet?

    Alternativerne til fibernettet tæller blandt andet bredbånd via kabel-TV stikket og 5G mobilt bredbånd. Der er mange gode grunde til at undersøge mulighederne på din adresse, og sætte dem op imod dine behov. Måske har du ikke brug for hurtigt fiberbredbånd, og måske kan du endda nøjes med billigt mobilt bredbånd.
    Udover de ovennævnte alternativer kan også nævnes bredbånd via telefonstikket (xDSL), samt 4G mobilt bredbånd.

    Hvem leverer fibernet til min adresse?

    I store dele af landet er det enten TDC, Fibia eller Norlys som leverer infrastrukturen til din adresse. Vi har dog mere end 18 forskellige udbydere af fibernet, så det er værd at kigge nærmere på flere udbydere og tjekke om de kan levere hos dig.

    Opdateringer til denne undersøgelse

    • 23. maj 2023: Priser og produkter er opdateret. Jetnet er nu den billigste udbyder, efterfulgt af Telenor og Bolignet.
    • 9. januar 2023: Priser og informationer er opdateret. Waoo udgår af listen, og erstattes af Stofa.
    • 6. februar 2022: Priser og informationer er opdateret.
    • 7. oktober 2021: Boxer er fjernet fra listen, da de er lukket ned. Jetnet er tilføjet listen. Indhold er opdateret.
    • 23. juli 2021: Vi har byttet rundt på rækkefølgen, så Bolignet nu er placeret øverst. Det skyldes, at Bolignet nu tilbyder endnu billigere fibernet med hastigheder fra 300/300 Mbit/s.

    Thomas er ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk. Han har bredt kendskab til bredbånd og telefoni, men også teknologi generelt. Han har udviklet og drevet online medier siden 2012, og har blandt andet uddannet sig til IT-supporter. Interessen for IT har eksisteret siden han fik sin første computer i 1999.

    Skriv en kommentar