Alka Mobil er et mobilselskab under Alka Fordele A/S, som er en del af TRYG koncernen. De tilbyder mobilabonnementer til deres kunder, men også til medlemmer af en lang række fagforeninger.

  Hvis du vil vide mere om Alka Mobil og se om du kan få glæde af deres tilbud, kan du læse med her. Vi har samlet alle de informationer, som du skal bruge.

  Bedste abonnementer fra Alka Mobil

  Udvalget hos Alka Mobil er relativt simpelt. Du har to mobilabonnementer at vælge imellem, og skal altså ikke tage stilling til en masse forskellige muligheder.

  Mobilabonnementer

  • Fri tale + 7 GB (kan kun bruges i Danmark)
   59 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her
  • Fri tale + 30 GB (EU 9 GB)
   99 kr./md.
   Ingen binding
   Bestil her

  Fordele

  • Gode mobilabonnementer til både det store og det lille behov. Her kan alle være med.
  • Alka Mobil bruger Telia-Telenors mobilnetværk. Du får altså udmærket dækning i hele landet.
  • Det er muligt at vælge mellem et EU- eller ikke-EU abonnement. På den måde slipper du for at betale for noget, som du måske ikke bruger alligevel.
  • Der er gratis oprettelse på alle abonnementer. Du betaler altså kun for dit reelle forbrug.
  • Mange har adgang til Alka Mobil. Enten via Alka Forsikring, eller via deres fagforening.
  • Alle i husstanden kan få et abonnement fra Alka Mobil, hvis blot én person har forsikring hos Alka eller er medlem af en af landets store fagforeninger.

  Ulemper

  • Selvom Alka Mobil er tilgængeligt for et stort antal danskere, er flere også udelukket. Det er derfor ikke sikkert, at du kan få Alka Mobil.
  • Selvom abonnementerne er i den billige ende, er valgmulighederne begrænsede. Du kan altså ikke regne med at finde et abonnement, som dækker dine behov.
  • Billigste abonnement kan kun bruges i Danmark. Skal du have EU roaming, må du derfor vælge det dyre abonnement.
  • Mobilabonnement har begrænsede muligheder for tilvalg. Det er eksempelvis ikke muligt at købe et ekstra SIM-kort.
  • eSIM er ikke en mulighed hos Alka Mobil.

  Alternative udbydere

  Overvejer du et abonnement fra Alka Mobil? Før du bestiller, anbefaler vi at du undersøger alternative udbydere. Selvom Alka Mobil er i den billige ende, kan du i nogle tilfælde finde et bedre tilbud hos andre selskaber.

  Det er altid en god idé at undersøge markedet, så du er sikker på at få det bedste mobilabonnement til dine behov.

  Mobilabonnementer

  1
  Lebara
  • Fra 5 timer og 5 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 19 kr./md.
  2
  Flexii
  • Fri tale og fra 25 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 69 kr./md.
  3
  Alka Mobil
  • Fri tale og fra 1 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 39 kr./md.
  4
  Greentel
  • Fra 2 timer og 2 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 48 kr./md.
  5
  Oister
  • Fra 3 timer og 10 GB
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  Fra 59 kr./md.

  Priser og produkter er opdateret den 13. september 2023.

  Vilkår hos Alka Mobil

  Alka Mobil har relativt lempelige vilkår, og du risikerer altså ikke at sidde fast i et mobilabonnement i månedsvis. Det kan hurtigt blive en dyr og kedelig fornøjelse, hvis du er bundet for en lang, uønsket periode.

  Vi har gennemgået vilkårene hos Alka Mobil. Herunder er de vigtigste vilkår, som du bør kende inden du bestiller abonnement.

  Bindingsperiode

  Hos Alka Mobil har man sløjfet bindingsperioden, og du får altså ikke håndjern på for en længere periode. Opretter du et nyt abonnement, kan du opsige eller skifte med det samme. Vi synes det er fordelagtigt, da det giver højere fleksibilitet.

  Det er værd at nævne, at størstedelen af alle mobilabonnementer er uden binding.

  Opsigelsesvarsel

  Hos Alka Mobil er der 30 dages opsigelsesvarsel. I vores undersøgelse af udbydernes opsigelsesvarsler, kan du konstatere, at 30 dage er relativt højt.

  30 dages opsigelsesvarsel betyder, at der går 30 dage fra opsigelsesdatoen til dit abonnement ophører. Du skal altså stadig betale for dit abonnement i 30 dage fra opsigelsesdagen.

  Oprettelsesomkostninger

  Der er ingen oprettelsesomkostninger hos Alka Mobil. Når du opretter et nyt abonnement, skal du derfor ikke betale et højere beløb end i de efterfølgende måneder. Du betaler blot abonnementets månedlige pris, og SIM-kort fremsendes til din adresse gratis.

  EU roaming vilkår

  Hos Alka Mobil har du kun ét abonnement at vælge imellem, hvis du vil have fri EU roaming. Mobilabonnementet kan bruges i hele EU, og datamængden er tilstrækkelig for de fleste. Du kan derfor sagtens rejse ud af Danmark uden bekymringer.

  Kundeservice hos Alka Mobil

  Alka Mobil er til stede på både Instagram og Facebook. Her kan du komme direkte i kontakt med deres kundeservice, hvis du da ikke vil ringe til dem. 

  Det er muligt at ringe til Alka Mobil mellem klokken 8 og 16 på hverdage, eller du kan sende en e-mail.

  Vi oplever at Alka Mobil er dygtige til at følge op på kundehenvendelser, og du behøver ikke at vente i dagevis på et skriftligt svar.

  Anmeldelser – hvad siger kunderne om Alka Mobil?

  På trods af at Alka Mobil er et relativt nyt mobilselskab (lanceret i maj 2021), har de allerede samlet mange anmeldelser via Trustpilot og andre platforme.

  I skrivende stund er de fleste kunder yderst tilfredse, og størstedelen har oplevet både god og hurtig hjælp. Vi kan se på anmeldelserne at størstedelen er fra verificerede kunder, og Alka har i skrivende stund kun indrapporteret en enkelt anmeldelse til Trustpilot.

  Alt i alt kan vi derfor konkludere, at kundetilfredsheden er på et højt niveau hos Alka Mobil.

  Fakta om Alka Mobil

  Hvem ejer Alka Mobil?

  Alka Mobil ejes af Alka Fordele A/S, og er en del af TRYG koncernen. Som navnet også antyder, er Alka Fordele A/S et fordelsunivers til kunder og samarbejdspartnere. Alka Fordele A/S er stiftet den 30. oktober 2020, og har fra denne dato beskæftiget sig med at udvikle fordele til kunder i TRYG koncernen.

  Hvilke netværk bruger Alka Mobil?

  Alka Mobil benytter Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk. Netværket dækker hele landet med 3G- og 4G-hastigheder, og er i fuld gang med at udrulle 5G-netværket. Du kan således forvente god dækning hos Alka Mobil, uanset hvor i landet du befinder dig.

  Tilbyder Alka Mobil samlerabatter?

  Nej, Alka Mobil tilbyder ikke samlerabatter. Priserne er faste, og befinder sig i den lave ende. Ofte har samlerabatter heller ingen økonomisk effekt, da rabatten ofte først er mærkbar når du opretter 3-4 abonnementer.

  Hvilke abonnementer tilbyder Alka Mobil?

  Alka Mobil tilbyder to forskellige mobilabonnementer: Fri tale + 7 GB data til brug i Danmark, eller fri tale + 30 GB data, hvoraf 9 GB kan bruges i EU. Der tilbydes i skrivende stund kun mobilabonnementer, og ikke mobilt bredbånd eller andet.

  Ansvarshavende redaktør på Telefakta.dk og - hvis jeg skal sige det selv - lidt af en nørd. Jeg har ekspertviden om bredbånd og telefoni, samt teknologi generelt. Jeg har beskæftiget mig med online medier siden 2014, og har bl.a. uddannet mig til IT-supporter.

  Skriv en kommentar